Muzica Opinii

(M)ihai (C)onstantinescu… many ‘case’…

Nu numai Nastase rimeaza cu case…

Sus in deal e ANL-ulConform cotidianului CLICK!, Mihai Constantinescu ar fi avut unde sa stea daca nu-si vindea garsoniera cumparata de la ANL. Cantaretul a contactat o garsoniera in 2003, undeva pe langa Piata Unirii, cu 16.000 euro, dar in luna februarie a acestui an a renuntat la ea pentru 70.000 euro.

In tot acest timp se razboia in instanta pentru o vila de pe strada Sandu Aldea de unde a fost evacuat fortat de fostii proprietari.

Imediat dupa evacuare l-am auzit pe cantaret plangand pe unde putea ca Primaria nu ii acorda si lui o locuinta pentru tot ce a facut pentru tara si ca artistii nu sunt respectati deloc samd. Ar fi fost si asta o afacere imobiliara probabil… Brusc mi-am adus aminte ca in ziua evacuarii MC a fost invitat in emisiunea “Rai da buni” de la Antena 2, unde alaturi de Ileana Pescariu si Mihai Morar, in studio mai era si Adriana Bahmuteanu, care l-a intrebat de doua ori pe ‘cantautor’ de ce nu si-a luat o casa pana acum daca stia ca este in proces de retrocedare si risca sa ramana pe drumuri. Raspunsul a fost evitat de fiecare data, ideea fiind probabil sa-l plangem pe artist, nu sa-i rezolvam problemele.

“Copilul’ din mine a facut infarct in fata unui om caruia ii fredona melodiile in copilarie.

4 thoughts on “(M)ihai (C)onstantinescu… many ‘case’…

  1. …iubiti si cainii vagabonti…pe M.C nu il mai iubeste nimeni??? ” Copilul” din George, a facut infarct?! Poate, mai pot sa il resuscitam,ce zici George,incercam???!!!sau -“operatia reusita- pacientul mort!!!”…

  2. Cred ca la valoarea sa nu trebuie judecat atat de aspru. Si-a dorit o casa mai mare, nici noi, cei tineri, nu ne putem multumi doar cu atat, dar el dupa o cariera stralucita in muzica…Poate a avut datorii si de asta si-a vandut garsoniera…

  3. Ramona, nu cred ca-i judeca cineva aspru, dar multi s-au obisnuit sa traiasca cu gandul ca statul rezolva totul…

    Nu stiu foarte bine cazul lui MC asa ca nu ma bag sa analizez gen OTV, fara sa stiu despre ce vorbesc …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *