Miercuri avem Bosquito DAY!!

Asa cum cu bucurie v-am comunicat inca de saptamana trecuta, miercuri (16 noiembrie), Bosquito isi lanseaza piesa “Cand ingerii pleaca” in direct la Europa FM. Asa ca miercuri avem programul full de Bosquito. Dimineata, pe la 11,30 Radu Almasan ne va oferi detalii legate de felul cum suna pana la urma melodia cantata in Garajul Europa FM, dar si despre cele doua videoclipuri filmate deja. Doua videoclipuri pentru ca single-ul va fi lansat si in limba spaniola, asa ca va avea un videoclip dedicat. Daca vreti sa aflati detalii despre Radu si Bosquito atunci acesta este momentul si locul in care va puteti exprima pana miercuri. Sariti cu intrebari!!

Mai pe seara… Bosquito organizeaza o conferinta de presa in Garaj, acesta fiind primul eveniment de gen pe care il organizam in (deja) celebra locatie. Intrarea nu e libera, asa cum se intampla la concertele obisnuite, de aceasta data doar 10 din fanii Bosquito avand acces la eveniment. Cum se intampla asta? Foarte misto, dar am sa va invit sa urmariti pagina de Facebook Bosquito pentru detalii. Dupa conferinta, la 19,30 vom reveni in studio pentru a asculta (in sfarsit) melodia in varianta de studio, dar si pentru a preciza unde puteti viziona videoclipul (versiunea in limba romana).

Acestea fiind spuse… Miercuri avem Bosquito DAY!!

PS: Conferinta de presa va fi transmisa in direct pe www.europafm.ro incepand cu ora 18,00. 🙂

Comments
3 Responses to “Miercuri avem Bosquito DAY!!”
 1. Lucy says:

  Super Ok!:-) Astept Bosquito DAY!!! 🙂
  Da-i inainte cu tupeu! :));-)

 2. Maya says:

  Ii felicit pe baietii de la Bosquito! Am castigat o invitatie pentru 3 august la concertul lor din garajul Europa fm si a fost superb, m-am simtit extraordinar ! Am scris ceva despre ei pentru un ziar online din Franta si scriu link-ul aici, in cazul ca pot citi si ei : http://www.podcastjournal.net/Explosion-latino-au-garage-_a9101.html
  Sper sa le dea Dumnezeu tot ce isi doresc atunci cand isi doresc!
  Pupici

 3. Adriana says:

  Felicitari baietilor!
  Astept si alte concerte cu ei, ii apreciez pentru muzica originala si cu versuri normale!

Leave A Comment