Michael Buble, Hollywood, video

michael_bubleNu inteleg de ce Romania nu il vrea, desi am primit numeroase mesaje de la ascultatorii Europa FM in favoarea lui Buble. Am cedat la “Haven’t Met You Yet”, dar piesa nu a avut succesul la care speram. Nici nu stiu daca sa mai incercam sau nu cu el, dar pentru ca blogul nu are nici o legatura cu difuzarile la radio o sa va spun sincer ca “Hollywood” e o piesa pe gustul meu, iar acum are si videoclip. E fierbinteeeee, pentru ca s-a lansat azi noapte.

Daca la “Haven’t Met You Yet” am vazut ca Buble are o iubita frumoasa si o relatie perfecta, “Hollywood” ne arata ca baiatul are si simtul umorului. Orice asemanare cu Bieber, Presley sau orice alt personaj celebru din showbiz nu e o pura intamplare. Enjoy!

3 thoughts on “Michael Buble, Hollywood, video

 • 28/09/2010 at 09:21
  Permalink

  As inclina spre “Haven’t Met You Yet” …. E mai joviala, mai energica, mai “focoasa” piesa ….. Si tipul e un “nesuferit”! 🙂
  Remember about “Alejadro” by Lady Ga Ga?!! Iata ca are si succes. Si era doar o sugestie facuta acum 2-3 luni in urma…prin SMS!
  Have fun too! 🙂

  Reply
 • 28/09/2010 at 13:17
  Permalink

  Exista o piesa care se numeste ,,Home,,si care poate ar fi meritat o sansa in trecut .

  Reply
 • 23/10/2010 at 15:34
  Permalink

  Vroiam sa-ti multumesc ca ai inclus in topul din aceasta saptamana melodia lui Michael Buble. Chiar m-am bucurat cand am auzit-o 😉
  Un weekedn fain!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *