Muzica, Opinii, Radio

Mega weekend

Zilele astea am cautat prin arhiva Europa FM melodii pe care nu le-am difuzat niciodata in aproape 9 ani de emisie. Si am gasit o multime de piese care poate ar fi meritat difuzate, dar nu a avut cine sa le promoveze 🙂 (exact ca in viata!!) O parte din ele se vor auzi in acest week end la Europa FM. Acum chiar depinde de voi daca le vom mai auzi si pe viitor sau nu. Astept reactii aici sau pe site-ul Europa FM.
SARBATORI FERICITE!!

Tagged , ,

9 thoughts on “Mega weekend

 1. Draga George,te rog mult daca ai sau gasesti Maraches cu Capucin,difuzeaz-o sau timite-mi si mie aceasta melodie pe MAIL.Este cea mai mare dorinta,si un vis sa am acesta melodie.Multumesc.Multa sanatate si un PASTI FERICIT!

 2. Salut,
  Chiar ca mi-ati facut, si sper nu numai mie, o surpriza nemaipomenit de placuta cu ideea voastra de piese reinviate. Uite, pentru playlist-ul vostru citeva piese, poate gasiti timp sa le difuzati. Dupa parerea mea, chiar merita 🙂

  Renee & Renato – Save Your Love
  Falco – Jeanny
  Eric Clapton – Worderful Tonight
  Phil Collins – Groovy kind of love
  Neil Sedaka – Oh, Carol
  Pulp – The Common People
  Good Shape – Come Closer

 3. Felicitari pentru idee,avand in vedere ca in week-end n-am avut acces la tv, mai bine zis mi-am impus sa n-am acces, Europa fm a reusit sa ne aminteasca de adolescenta noastra plina de framantari si intrebari fara raspuns.

  Stiu ca nu sunteti Radio Romania Actualitati, dar cred ca erau si cateva melodii romanesti din anii 80-90 de luat in seama (Cotabita, Komornik, Laura Stoica, Holograf, Iris etc), poate data viitoare. Dar asta nu va umbreste cu nimic ideea voastra minunata.

 4. @Gemma facem si noi ce putem 🙂 o sa tinem cont de sugestia ta la urmatoarea incercare, desi genul promovat de muzica romaneasca din anii ’80 nu prea ne caracterizeaza…

 5. Hmmmm…din pacate,am ratat acest Mega weekend! 🙁
  Sper sa mai fie si alte asemenea initiative,laudabile! 🙂
  Nu am ascultat,asa ca nu prea pot sa-mi dau cu parerea…
  p.s Imi place ca avem si poza! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *