Madonna*Give Me All Your Love

Madonna se pregateste sa lanseze albumul numarul 12. Spun asta pentru ca internetul a fost invadat in ultimele 24 de ore cu fragmente si apoi chiar piesa intreaga, “Give Me All Your Love”, dar fara acordul artistei sau al producatorilor sai. Strategia a mers si cu alte ocazii si nu cred ca scaparile astea vin odata cu varsta. 🙂

Desi pe Twitter managerul Madonnei scrie ca aceasta este dezamagita ca cineva a putut sa-i faca asa ceva, cateva ore mai tarziu apar si detaliile. Noua melodie va fi impreuna cu Nicki Minaj si MIA. Ba mai mult, cantareata a pregatit si o balada pentru filmul sau, W.E.

Revenind la “Give Me All Your Love”, single-ul va aparea cel mai probabil oficial in luna februarie. Avem insa varianta neoficiala 🙂 pe care va invit sa o ascultati aici. Cu exceptia mea mai asculta cineva Madonna? Va place piesa?

Comments
3 Responses to “Madonna*Give Me All Your Love”
  1. Diana says:

    Desi mi-am facut un legamant ca n-o sa mai scriu,ca peste tot in lumea asta e nevoie de oameni noi,…iata-s aici =))))
    Pentru ca…. dimineata am ascultat ,,Who s
    That Girl,,ca orice as face reascult cu placere marile ei melodii din trecut.Ca fiecare pas facut candva, fie copilarie,adolescenta,tineretea dintai,are semnatura ei!!!Si pentru ca muzica unei legende e liantul dintre suflete ce invinge vitregia timpului….

    Si ceasul imi ingaduie 4 minute sa ascult ,,Give Me All…,, 🙂

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] fara a mentiona insa cand va fi lansat. Nu stim nici cand va aparea primul single, “Give Me All Your Love”, pentru ca si aceasta lansare va fi invaluita in mister. Sunt curios daca repeta figura si cineva […]Leave A Comment