Muzica

Madonna*Give Me All Your Love

Madonna se pregateste sa lanseze albumul numarul 12. Spun asta pentru ca internetul a fost invadat in ultimele 24 de ore cu fragmente si apoi chiar piesa intreaga, “Give Me All Your Love”, dar fara acordul artistei sau al producatorilor sai. Strategia a mers si cu alte ocazii si nu cred ca scaparile astea vin odata cu varsta. 🙂

Desi pe Twitter managerul Madonnei scrie ca aceasta este dezamagita ca cineva a putut sa-i faca asa ceva, cateva ore mai tarziu apar si detaliile. Noua melodie va fi impreuna cu Nicki Minaj si MIA. Ba mai mult, cantareata a pregatit si o balada pentru filmul sau, W.E.

Revenind la “Give Me All Your Love”, single-ul va aparea cel mai probabil oficial in luna februarie. Avem insa varianta neoficiala 🙂 pe care va invit sa o ascultati aici. Cu exceptia mea mai asculta cineva Madonna? Va place piesa?

Tagged , , , , ,

3 thoughts on “Madonna*Give Me All Your Love

  1. Desi mi-am facut un legamant ca n-o sa mai scriu,ca peste tot in lumea asta e nevoie de oameni noi,…iata-s aici =))))
    Pentru ca…. dimineata am ascultat ,,Who s
    That Girl,,ca orice as face reascult cu placere marile ei melodii din trecut.Ca fiecare pas facut candva, fie copilarie,adolescenta,tineretea dintai,are semnatura ei!!!Si pentru ca muzica unei legende e liantul dintre suflete ce invinge vitregia timpului….

    Si ceasul imi ingaduie 4 minute sa ascult ,,Give Me All…,, 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *