Muzica, Video

M.D.N.A.

Nu am fost un fan al Madonnei si nici acum nu sunt, desi inca nu ma pot hotara ce perioada din cariera ei merita mai multa atentie, pentru ca anii ’80 nu seamana cu anii ’90, iar ce a facut dupa 2000 este iarasi o alta poveste. Am devenit insa mai atent la miscarile sale dupa pe am vazut “Re-Invention Tour” la Paris. Show-ul ala a fost cel mai bun spectacol pe care l-am vazut vreodata. Muzica inseamna si altceva decat o compozitie buna, iar Madonna e atenta la toate aceste detalii.

Ieri a anuntat numele noului sau album, “M.D.N.A”, fara a mentiona insa cand va fi lansat. Nu stim nici cand va aparea primul single, “Give Me All Your Love”, pentru ca si aceasta lansare va fi invaluita in mister. Sunt curios daca repeta figura si cineva din anturaj va scapa cateva detalii cu doar cateva zile inainte de lansare. Cel mai probabil insa vom face cunostinta oficial cu noua piesa a Madonnei pe 5 februarie in pauza SuperBowl.

Tagged , , , , ,

1 thought on “M.D.N.A.

  1. Lady Gaga a luat locul Madonnei in zilele noastre.Ba e chiar o Madonna la puterea 100.(din pacate pentru unii si din fericire pentru altii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *