Muzica Video

Keo

Pe Keo l-am cunoscut prin 2006 sau 2007, la mult timp dupa ce piesa “Azi vii, maine pleci” devenise hit la Europa FM. Nu stiam de unde a aparut si nici care e povestea lui, dar auzisem ca a venit din Elvetia, ca are o multime de conexiuni acolo, dar nimeni nu intelegea ce cauta printre noi. Eu nu as fi revenit de exemplu in tara pentru aproape nici un motiv, mai ales ca familia lui e stabilita acolo (dar o sa vorbim si despre asta in Garajul din aceasta seara).

Prima intalnire cu el a fost chiar in biroul meu de la Europa FM, cand a venit insotit de Dana Adam (boss-ul de la Media Pro Music). Avea o piesa noua (“In ochii tai” parca…) si incurajat de numarul de difuzari de la “Azi vii maine pleci” a zis sa mai incerce inca o data. Doar ca piesa nu era nici pe departe din categoria hit si a ramas la statutul de o melodie oarecare si astazi.  (sorry Keo, dar stii cat de sincer sunt!!). Ce mi-a placut la Keo a fost ca nu a insistat atunci cand nu a fost cazul. Deloc. I-am explicat ca e posibil sa nu mearga si a inteles imediat. Nu au urmat alte telefoane de la el, de la producatori, de la manageri, de la prieteni etc. Putini muzicieni de pe la noi procedeaza la astfel. Unii sunt artisti in interventii si atat. 🙁

Keo de atunci e si Keo de azi, la fel de simplu si de simpatic, vorbaret si dispus sa faca orice. Show-ul sau din aceasta seara e unic, nefiind prezentat in aceasta forma pe nici o scena din tara. Cu Andreea Balan nu a mai cantat de vreo 5 ani, iar duetul din aceasta seara e o exceptie (thanks man!). Catalin Josan e un alt invitat special si promit ca vom mai vorbi despre el, cel putin pe blogul meu. Ceilalti invitati imi sunt mai mult sau mai putin cunoscuti (Lora, Ovi de la Naguale, Berti Barbera, The Roses, Dax, Ralflo si Skizzo Skills), dar sunt sigur ca sunt buni, altfel nu ii lua Keo dupa el in Garajul Europa FM. Am oferit deja prea multe detalii, asa ca va astept in seara asta in Garaj, pe frecventele Europa FM, pe www.europafm.ro, dar si pe Music Channel.

One thought on “Keo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *