Muzica

Keo si Andreea Balan au cantat impreuna dupa 5 ani

Nu e de gluma cu elvetienii! ๐Ÿ™‚ Keo a fost foarte taaare in Garajul Europa FM aseara. A venit cu invitatii de care am tot vorbit saptamana asta, a avut emotii, a cantat cu gatul in pioneze, dar promisiunea facuta fanilor sai si ascultatorilor Europa FM a fost tinuta. Skizzo Skills era si el operat, dar nu a fost chiar infirmerie. ๐Ÿ™‚

Am avut asteptari mari aseara, dar si confirmari. Keo si Andreea Balan au cantat impreuna dupa 5 ani, mult-asteptatul-duet fiind piesa de rezistenta a spectacolului. Dupa “Dac-as putea sa zbor/Snow” si “Manic Monday” Andreea a promis ca revine in Garaj pentru un concert intreg. Lora a fost la inaltime si a ramas pe scena pentru mai multe piese, inclusiv pentru preferata mea, “Azi vii maine pleci”. O alta piesa Keo, “In ochii tai” a fost interpretata cu Catalin Josan (mega-mega-star in Italia, dar voi reveni cu detalii). Skizzo Skills, Ralflo, Dax, Ovi de la Naguale si The Roses au fost peste tot, iar Berti Barbera si-a folosit impecabil muzicuta la “Piano Man”. Dealtfel, inteleg ca Berti si Keo colaboreaza de foarte putina vreme si aseara au urcat practic prima data pe o scena impreuna.

A fost foarte frumos si mai vreau genul asta de spectacole in Garajul Europa FM in care o gasca de prieteni sa se simta bine pe scena, iar noi foarte bine in preajma lor. Apropo de asta, in public i-am zarit pe Cornel Ilie (Vunk),ย  Bodo (Proconsul), Catalin Muraru (Roton) si Ioana Fesnic (Universal Music Romania).

Peste doua saptamani ne vedem in Garaj cu Partizan.

 

One thought on “Keo si Andreea Balan au cantat impreuna dupa 5 ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *