Muzica Video

Katy Perry*The One That Got Away

Aproape nici nu mai stiu cate single-uri a lansat Katy Perry de pe albumul Teenage Dream, dar nici nu mai conteaza. Totusi, noul single Katy Perry*The One That Got Away e usor mai sensibil decat tot ce am ascultat noi pana acum.

Videoclipul melodiei e foarte frumos, chiar daca e trist. Eu de fiecare data cand vad o astfel de poveste ma gandesc ca nu trebuie decat sa fiu putin atent pentru a nu ajunge niciodata intr-o astfel de situatie. Priviti si invatati din greselile altora!!

3 thoughts on “Katy Perry*The One That Got Away

  1. Mi-a placut de la inceputurile ei muzicale,cu “I kissed a girl” 2008 apoi “Hot n Cold”,”California Gurls”,”Firework”,”Last Friday night”…are voce si chiar suna bine muzica ei,imi place ca o difuzeaza si EFM! 🙂
    Privind la videoclipul piesei de acum ma gandesc ca s-a maturizat si Katy de la primul videoclip pana acum…exact ca in viata,treci de la bucurii,fericire,iubire,intelegere,etc…la lucruri si intamplari mai putin placute,poate chiar urate de-a dreptul!

    M-as bucura daca ar exista mai multi barbati care sa gandeasca ca tine, macar privind videoclipul asta,daca nu in majoritatea timpului.Pt ca viata asta trebuie traita frumos,in doi,pt ca nimic nu se mai intoarce si este pacat sa irosim clipele frumoase cu momente urate sau care uratesc sufletele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *