Muzica, Video

Justin Bieber

Ce sanse ai sa pui un video pe YouTube si sa devii celebru? Maxime in Romania daca faci ceva cat mai penibil.

Un pusti din Canada a postat inregistrari video cu el interpretand piese celebre. O sa spuneti ca multi fac asta. Da, dar el a avut norocul sa fie vazut si ajutat de cine trebuie. Justin Bieber a lansat mai intai “One Time” cu Usher, dar acum face legea in Marea Britanie cu o piesa nou-nouta, “Baby” – de data asta cu Ludacris. Pentru mine pustiul e grozav!! Si are doar 15 ani.

PS: Justin Timberlake a vrut sa lucreze cu Bieber, dar a fost refuzat !!!!!!!!!!!!!!!

Baby w. Ludacris

One Time w. Usher

justin_bieber_official

Tagged , , , ,

2 thoughts on “Justin Bieber

  1. Super tare pustiul! Din pacate, cu privire la ceea ce se poate intampla in Romania, ai dreptate, ai sanse si succes in industria muzicala doar daca te dezbraci si faci playback. Norocosi cei care nu s-au nascut si n-au crescut pe meleaguri carpatice. Sunt o multime de copii si tineri cu voci extraordinare si cu talent, dar care traiesc in anonimat, tocmai pentru a se feri de realitatea penibila.

  2. Ce a realizat baiatul e de apreciat,desi nu ma omor dupa genul lui de muzica!Dar are doar 15 ani si cu timpul sper sa-si imbunatateasca calitatea pieselor!Cat despre comparatia cu talentele de pe meleaguri mioritice,nu -si au rostul !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *