Muzica

Iris 30de ani. Cei ce vor fi.

Abia astept sa ascult noul album Iris, dar ma multumesc deocamdata cu “Iris Eterna”, piesa pe care o puteti asculta zilnic la Europa FM.

Pe 5 octombrie ne intalnim la Aeroportul Baneasa pentru concertul aniversar, de la ora 19.30, dar pana atunci va recomand sa nu ratati Ziua Iris la Europa FM, pe 2 octombrie. Ieri m-am intalnit cu Nelu si cu Cristi si am scos la iveala amintiri frumoase din cei 30 de ani de cariera. Am vorbit despre muzica Iris, despre oamenii care au ajutat Iris sa ajunga pana aici, despre timpul lor liber, despre Universitatea Craiova si Nelu / Cristi / George - inregistrare pentru Ziua Irisintamplarile amuzante din istoria Iris. Eu unul m-am simtit inca o data foarte bine in compania lor si sper sa simtiti si voi acelasi lucru pe 2 octombrie. Pe langa Ziua Iris, tot pe 2 octombrie v-am mai pregatit o surpriza, dar in Europa Express. Au mai ramas doar cateva zile.

2 thoughts on “Iris 30de ani. Cei ce vor fi.

  1. Multumim,EFM!!! Astept ziua de 2 octombrie,deoarece putin probabil sa ajung la Bucuresti,la concertul IRIS30!Imi place muzica lor, de cand aveam 14 ani,atunci i-am descoperit!Au trecut,ceva ani de atunci, putin peste jumatate din cei 30 de ani, de cariera IRIS!!! IRIS FOREVER!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *