Muzica

Iris, 12 porti, album + concert

coperta_iris_12_portiAsta e nume de album si de spectacol de lansare!! Altfel spus Iris se pregatesc sa lanseze un nou cd, lucru mai rar intalnit in Romania in ultima perioada. Am ascultat 12 piese noi-noutze, dar inca nu stiu care este primul single, trupa si prietenii fiind nehotarati intre doua melodii. Stati pe aproape si va tin la curent si cu amanuntul asta cat de curand castigatoarea fiind dupa luuungi dezbateri “Cat as vrea sa zbor”. Zilele astea va spun si cand o puteti asculta in premiera la Europa FM.

Ce mai stiu… albumul “12 porti” se va lansa in cadrul concertului cu acelasi nume de la Sala Palatului din 21 noiembrie, ora 20,oo, chiar daca va avea parte si de o conferinta de presa de lansare inaintea acestui eveniment. BILETE pentru concertul de la Bucuresti gasiti aici, aici si aici (30, 50, 80, 100 lei).

Ceea ce vedeti in imagine este coperta albumului “12 porti”, aceasta fiind publicata in premiera si exclusiv pe george zafiu punct ro (thanks again Iris)!!

Tagged

8 thoughts on “Iris, 12 porti, album + concert

  1. Wow!
    Felicitari george zafiu punct ro pentru colaborarea excelenta cu oamenii de muzica adevarata de la noi!!!

      1. dar albumul se va putea cumpara doar dupa lansarea oficiala?adica..vroiam sa ne ducem cu melodiile invatate nu?:))de abia astept concertul:D

  2. superb!!!tot timpul raman uimita si mi se ridica parul pe maini cand aud muzica difuzata de acest post…nu mai am cuvine…mega felicitari!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *