Muzica

Inna, Agneta si Proconsul

Inna, Agneta si Proconsul

Am trei piese care imi fac zilele mai frumoase in perioada asta. Ieri am descoperit ca Inna poate si cu accent moldovenesc, nu numai frantuzesc sau mexican. 🙂 P.O.H.U.I. in varianta Carla’s Dream & Inna suna super-tare.

Agneta Fältskog de la Abba lanseaza in 13 mai albumul “A”, dar tot ieri a scos single-ul “When You Really Loved Someone”. Monica si Vlad nu au parut prea incantati de piesa, dar mie mi-a placut. Am dat melodia in premiera in Desteptarea.

In februarie am ascultat la Ciprian Dinu in Europa Express melodia “No Matter What”. De fapt Proconsul au lansat alaturi de El Proyecto piesa la Europa FM. De atunci tot fredonez refrenul si astept lansarea noului album, pe 3 aprilie.

Tagged , , , , , , , ,

4 thoughts on “Inna, Agneta si Proconsul

  1. Nu pohui! Asa cum aproape nimic nu mi place din ce ascult azi.Satula de negatie si protest de prost gust,superficialitate maximala,de ,,frumusetea” fara elementul definitoriu mascat in atitudine, ,,vocea” fara voce-ha!! ,artistul non-artist!!!!!!!! Apartinem mecanismului autodevorarii….de ce permitem?? Iete te!- Talisman ,,Inima in flăcări”! 😉

  2. Am înțeles că POHUI în limba rusă este o înjurătură porcotoasă, aşa că nu-mi pare nimic cultural şi de bun simț…dacă o aud la EFM sigur schimb frecvența. 😀
    Piesa celor de la Proconsul îmi place. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *