Muzica Video

Hurts*Sunday

Am incercat Hurts la Europa FM cu “Blood, Tears & Gold” si “Wonderful Life”. Nu cred ca am miscat vre-un vreun munte… poate doar un musuroi. Asa ca nu cred sa am nervi si pentru “Sunday”, dar aici fac ce-mi spune inima πŸ™‚


PS: Chiar daca nu e facut de Hahaha Production πŸ™‚ va invit sa va uitati atent in clip dupa Laura Cosoi… DA, filmarile au avut loc in Romania!!

11 thoughts on “Hurts*Sunday

  1. Ambele melodii de care ai pomenit mi-au placut cand le-am ascultat la EFM si inca imi plac mult, iar Stay e printre preferatele mele la ora actuala.
    Astept sa aud cum suna Sunday, s-ar putea sa-mi placa.

  2. “Blood,Tears&Pearls” mi-a placut si imi place πŸ™‚ chiar si “Wonderful life” si “Sunday” suna fain :)… ce nu inteleg eu,la baietii astai tinerei, cu voce buna…ce-i cu videoclipurile astea sad-emo…s-au cum sa le spun…prea dureroase,sangeroase….fratilor, mai cu viata,cu optimism,ca acusi vine 2012 :)) πŸ˜€ alta prostie parerea mea,cu sfarsitul lumii …:)
    Sa fiti iubiti! πŸ˜›

  3. Eu zic ca trupa Hurts se potriveste cu stilul Europa Fm si ar trebui sa fie mai mult prezenta in playlist. “Stay” , “Sunday” suna foarte bine, iar despre muzica romaneasca nu ar fi mai nimic de spus deoarece e de slaba calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *