Holograf Unplugged @Cinema Patria

holografAcum 14 ani am ajuns din intamplare la spectacolul care avea sa se transforme ulterior in “69 Unplugged”. Nu mai stiu cum am ajuns acolo si incotro am plecat dupa, imi amintesc insa ca au fost cateva piese pe care au trebuit sa le re-interpreteze pentru ca imprimarea sa fie de cea mai buna calitate, iar spectacolul s-a prelungit peste unul normal.

Holograf revin la conceptul unplugged in doua spectacole care vor avea loc la Cinematograful Patria pe 25 si 26 octombrie.

Patria este locul povestilor noastre, copilaria, adolescenta, este amintirea concertelor, iubirilor, necazurilor, este publicul care ne-a facut sa fim ceea ce suntem, si ea nu poate fi buna sau rea, decat in masura in care noi suntem astfel. Si cand simplitatea iti descopera realele calitati ale muzicii, iti dai seama de alte lucruri esentiale, pe care le-am uitat sau am uitat sa le vedem in forma lor reala.

Sunt de vazut!! Intre timp mai caram niste mobila…

One thought on “Holograf Unplugged @Cinema Patria

  • 30/09/2010 at 14:34
    Permalink

    Ce se mai intampla cu Holograf?Au trecut 4 ani de la ,,Taina,, si tot promit un album.Poate vreo melodie ca pe vremuri precum ,,Banii vorbesc,, ,,Oriunde te vei afla,, ,,Vreau o minune,, .Ar fi timpul pentru o piesa de mesaj si mai putin siripoasa.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *