Muzica, Radio, Video

Holograf si Angela Gheorghiu – Nu mai e timp

Holograf a lansat pe 10 ianuarie piesa “Nu mai e timp”, inregistrata cu Angela Gheorghiu. Dan Bittman a promis in direct la Europa FM ca vom vedea foarte repede si videoclipul filmat in luna decembrie 2011.

Clipul se bazeaza pe ideea ca, in lumea agitata in care traim, oamenii au nu mai au timp sa iubeasca, sa zambeasca sau chiar sa-si vorbeasca unii altora.

Odata cu lansarea videoclipului “Nu mai e timp”, Holograf vine si cu cel mai nou material discografic al trupei, numit “Love Affair”. Albumul ce contine piese cum sunt: “Roua diminetii”, “Cand pierzi pe cineva”, “Intoarce-te acasa”, “Cat de departe” si multe altele, se va lansa oficial in concertul Holograf de pe 24 februarie la Sala Polivalenta.

De luni – 30 ianuarie 2012 – EuropaFM va ofera posibilitatea sa castigati albumul “Love Affair”, chiar daca acesta nu este disponibil in magazine. Este o sansa unica sa ascultati albumul inaintea tuturor!!!

Holograf si Angela Gheorghiu – Nu mai e timp

Tagged , , , , ,

9 thoughts on “Holograf si Angela Gheorghiu – Nu mai e timp

  1. Sper melodia.Ani trec, timpul trece dar cei de la Holograf raman, cu melodiile lor pentru suflet.Felicitari

  2. George, mama are o intrebare pentru tine 😀 Stii cine a compus versurile? Ii plac mult si vrea sa stie pe cine sa aprecieze pentru inspiratie. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *