Muzica, Prieteni, Video

Hai la Paris cu Holograf!

Vineri, impreuna cu membrii trupei Holograf, vom alege castigatorii concursului de la Europa FM avand ca premiu o excursie la Paris si aparitia in urmatorul videoclip al formatieiHolograf.

Detaliile participarii sunt pe site-ul Europa FM.

Invitatia e aici:

6 thoughts on “Hai la Paris cu Holograf!

  1. Draga George,
    Incerc sa ma inscriu si eu la concursul Holograf dar nu pot intra in site-ul http://www.holograf.europafm.ro Se pare ca este ceva in neregula.Ce poti sa-mi spui/recomanzi? VREAU SA MA INSCRIU NEAPARAT !!! Ca la Olimpiada…important este sa participi

  2. Mult succes tuturor participantilor si pupicii pentru cei de la HOLOGRAF…Va iubim si de abia astept sa vad videoclipul vostru.

  3. Sincer ati fost penibil cu faza aceea surpriza din partea uneia dintre perechi… , halal concurs fara criterii prestabilite. Vai, vai, tipic romanesc, si tipic bucurestean… asta e! Merci

  4. draga nicu popa, probabil esti acelasi nicu care ne-a lasat comentariile acelea dragute cum ca am fi prieteni cu george zafiu si ca nu stiu ce am facut ca sa ne aleaga pe noi…daca esti tu acela iti multumesc pe aceasta cale inca o data pentru comentariile acide si lipsite de bun-simt…(pentru lamuriri http://www.europafm.ro/detalii-participant.html?showContests_extended=324)
    si ca sa nu ramai in ceata, afla ca noi am pus la fel ca toata lumea o poza, plus un link catre youtube, pentru ca piesa a fost cantata la nunta noastra, care a avut loc pe 21 oct, deci inainte ca acest concurs sa se lanseze. a fost alegerea noastra sa postam si link-ul, asa cum orice alta pereche putea face lucrul asta, nu? a fost norocul si in acelasi timp ghinionul nostru, pentru ca, dupa cum vezi, nu noi suntem cei care pleaca la paris… si inca asteptam telefonul celor de la holograf, in leg cu concertul promis…:P…dar, nu se poate ca toti sa fim castigatori, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *