Muzica

Trupa Guns N’Roses s-a reunit si a tinut un concert special

Vineri, chiar daca a fost 1 aprilie, trupa Guns N’Roses s-a reunit si a tinut un concert special pentru cativa fani si invitati ai formatiei inaintea turneului Not in This Lifetime. Nu ar fi fost nimic special daca pe aceeasi scena nu s-ar fi urcat dupa multi ani Axl Rose, Slash si Duff McKagan. In formula asta nu au mai cantat impreuna din 1993.

Show-ul care a avut loc la Troubadour in Los Angeles a fost anuntat pe Twitter cu doar cateva ore inainte. Cu toate astea s-au strans in public cantaretul Lenny Kravitz, actorii David Arquette, Nicolas Cage si Jim Carrey, dar si cantareata Lana Del Rey.

Desi telefoanele au fost confiscate la intrare, au aparut totusi cateva imagini de la reunirea Guns N’Roses.

Cu ocazia asta mi-am adus aminte ca in 2009 am trait ceva asemanator. Trimis pentru un interviu de Universal Music Romania, am ajuns la un concert Bon Jovi pentru nu mai mult de 150 persoane, iar Jon Bon Jovi a cantat la 30 cm de mine. E o senzatie unica si un mod inedit de promovare pentru fani, ziaristi sau dj de radio.

Pana una alta s-au reunit Guns N’Roses. Sa speram ca nu vor mai intarzia la concerte si vor canta in formula asta mult si bine.

sursa foto: Billboard

One thought on “Trupa Guns N’Roses s-a reunit si a tinut un concert special

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *