Formatia Iris are un nou solist vocal

Toni Seicarescu nu mai este solistul formatiei Iris. Pare ireal, asa ca l-am sunat pe Nelu Dumitrescu, ca sa fiu sigur de informatie. Din pacate asa e, Iris e deja la al doilea solist vocal in mai putin de un an de la plecarea lui Cristi Minculescu. Se numeste Rafael si am auzit de el doar in piesa lui Eugen Mihaescu.

Nelu Dumitrescu despre despartirea de Toni Seicarescu:

Ne-am despartit pe cale amiabila. El merge pe drumul lui, noi pe drumul nostru. Nu s-a intamplat nimic deosebit, dar la Iris e o anumita conduita. Daca el nu este invatat cu stilul Iris, cand am realizat ca nu ne potrivim am decis sa ne despartim. Formatia Iris a avut un solist profesionist si la fel trebuie sa fie si cel care vine dupa el.

Nelu Dumitrescu despre Rafael:

Nu stiu foarte multe. L-am vazut acum cateva luni pe internet si mi-a placut de el. Mi-a placut cum arata, are prestanta. Cand am decis sa nu mai continuam cu Toni l-am sunat iar el a fost foarte incantat. I-am spus tot ce am pe suflet si cum trebuie sa fie un solist vocal la Iris. Vreau sa evit problemele cu colegii din formatie. Trupele de asta se destrama. Solistii vocali au impresia ca sunt buricul pamantului, iar eu am vrut sa ma asigur ca el intelege ca nu e chiar asa. I-am explicat ca in muzica rock nu se castiga multi bani si asta e o problema. Are o voce apropiata  de a lui Cristi, iar piesele de pe noul album il asteapta. Avem 13 piese noi si vom lansa un album in toamna.

Nu e greu sa o iei mereu de la capat?

Nu am ce sa fac. De aia noi am ramas 35 de ani cu Cristi. Cu reguli. Nu e bine sa o iei de la capat, mai ales ca am investit bani in relatia asta. Dar daca nu te intelegi, nu poti ramane impreuna.

 Nu era o solutie sa il luati solist pe Cristi Minculescu?

El si-a dorit sa plece. Daca isi dorea altfel ramanea cu noi si statea in Germania. El a facut ce a considerat mai bine pentru el. Putea sa ne spuna “Baieti, ramanem impreuna, dar eu vreau sa locuiesc in Germania”, dar la el este altceva. Acum il intelegem mai bine decat la inceput. Cristi Minculescu nu e o solutie. Formatia Iris ramane formatia Iris cu sound-ul ei, iar acum cred ca am facut un pas in fata cu un solist vocal care va ramane in formatia Iris mai mult, poate 10 – 15 ani. Primul concert in noua formula va fi la Vama Veche pe 12 iulie 2013.

Comments
3 Responses to “Formatia Iris are un nou solist vocal”
  1. Petreanu says:

    Pe Ouatu nu-l sună nimeni?

  2. Diana says:

    Acum am aflat.si de un turneu in zece orase.E un solist potent,o voce frumoasa si senzuala.Si o prezenta,daca mai conteaza acest fapt. Sunt deosebit de incantata!!

Leave A Comment