Muzica

#EurovisionRo

Nu mai am de multa vreme rabdarea sa ma uit la concursul Eurovision si desi majoritatea se declara scarbita de acest concurs, TVR face in fiecare an audiente bune cu acest show. Erau vremuri cand ma lasam dus de val si ascultam chiar si propunerile pentru finala nationala, dar uite ca anul acesta nu am avut timp nici macar sa trec in revista melodiile din finala de la Viena. Cu alte cuvinte, sunt cel mai putin indreptatit sa vorbesc despre Eurovision, dar asta nu inseamna ca nu am gasit o abordare care sa ma lase sa ma bucur altfel de seara de sambata.

Nu stiam melodiile, nu am avut rabdare sa le ascult nici macar in direct, nu am prins nici macar banchetul de debut de la Beraria H (am auzit ca transmisiunea a fost wow – daca aveti inregistrari va rog sa nu ma sariti), dar am citit despre asta pe Twitter. Am aruncat un ochi si pe Facebook, dar nimic nu se compara cu atmosfera de pe Twitter in astfel de momente.

eurovisionro

Asta e doar un exemplu de mesaj care demonstreaza relaxarea cu care au privit si altii, nu doar eu, editia din acest an. Eu as fi votat Voltaj indiferent ce ar fi cantat restul Europei, dar despre asta am mai scris. Cred din ce in ce mai mult ca o piesa buna e insuficienta pentru a castiga Eurovision, dar nu despre acest detaliu vreau sa scriu. Daca vreti sa revedeti editia din acest an altfel decat a fost la tv va invit sa va faceti cont de twitter si sa cautati dupa #eurovisionro.

Desi am descoperit Twitter acum cativa ani, am uitat de el si de cat de funny poate fi in astfel de momente. Mie mi-a schimbat seara de sambata si sunt convins ca o va face si cu alta ocazie.

PS: Colegii de la Europa FM au oferit dupa parerea mea cea mai completa relatare a Eurovision 2015 de pe contul de Twitter @europafmromania

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *