Muzica

Eurovision 2009 (doi)

Am promis vineri ca voi dezvolta subiectul Eurovision 2009. Deocamdata timpul este cel care ma impiedica sa ma implic mai mult in discutii pe aceasta tema, dar poate ca e mai bine asa. Dimineata o ascultam pe Monica in Desteptarea si zicea ca nu va asculta melodiile pana cand acestea nu vor fi interpretate in cele doua semifinale de saptamana aceasta. Poate ca e cazul sa ma implic chiar mai putin decat anul trecut cand am avut dreptate si Biondo au invins prejudecatile veteranilor din muzica romaneasca (you know!!). Locul 1 in topul Europa FM 2008 nu e la misto si nici rezultatul unei ambitii personale. Pur si simplu Biondo au fost cei mai buni anul trecut. Aflu de la Dennda ca vor fi in recital la editia de anul acesta. ­čÖé Mda… Si tot ea ar trebui sa ne spuna ce va face saptamana aceasta si are legatura cu Eurovisionul, dar vad ca e misterioasa. ­čÖé O sa aflati curand cel mai probabil de pe blogul ei.

Asa cum spuneam si anul trecut, ar fi interesant sa stiu care este parerea voastra despre piesele de anul acesta, pentru ca sambata voi fi din nou membru al juriului in finala Eurovision 2009.Ultimele detalii legate de preselectia de anul acesta gasiti aici. Revin curand. Promit!

Tagged

4 thoughts on “Eurovision 2009 (doi)

  1. Sper sa ai putere de convingere si sa iei cea mai buna decizie, nu ca anul trecut. Sa avem pe cineva in Rusia care sa ne reprezinte cu succes.

  2. daca vei fi membru din nou,inteleg ca n-ai fost suficient de dejnadajduit ­čÖé anu’
    trecut.
    Personal,voi asculta piesele atunci si voi fi atenta la ‘verdictul’ tau ­čÖé
    Fara sa te perii sau sa exagerez…daca tu nu stii a alege piesele,cine o face atunci mai bine? ­čśĽ Vad ce zici tu!

  3. …melodiile de anul acesta nu mi se par la nivelul celor din anii trecuti…totusi…un top 3 ar fi: The Balkan Girls (Elena Gheorghe), Stop (Catalin), Sunny Days (Zero)…greu ne va fi in semifinala din Rusia…[hope for the best].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *