Muzica, Opinii

Eurovision 2008 III * Multumesc!

eurovision logo Va multumesc pentru vizita pe george zafiu punct ro. Am receptat incurajarile, criticile si sugestiile voastre si sunt pregatit pentru concursul din aceasta seara. Sper ca si concurentii sunt… 🙂

Vreau sa avem parte de o seara frumoasa, iar cel mai bun sa invinga. Nu uitati ca si publicul are un cuvant de spus, asa ca nu voi fi singurul care voteaza.

Dupa concurs… evident ca nu toata lumea va fi multumita, asa ca daca aveti ceva de spus, o puteti face din nou aici.

15 thoughts on “Eurovision 2008 III * Multumesc!

 1. Foarte bine ai jurizat ! 🙂 Asa as fi dat si eu punctele, poate doar 1 si 2 le-as fi inversat. 😛

  Din pacate au jurizati altii fooooarte prost… Pacat, piesa care ne va reprezenta nu va face mare branza acolo. Pun pariu ! 🙂

 2. Cred ca e prima seara cand imi doresc sa nu fiu romanca sau sa nu ma fi intors in Romania! Stiu ca suna patetic pentru multi sa plangi de neputinta pentru o prostie de concurs cum e Eurovisionul. Vor spune altii ca sunt cestiuni mai importante la ordinea zilei. Prea putin imi pasa la aceasta ora!
  Sunt sigura ca INVINGATORII se vor prezenta in buna traditie romaneasca, decent fara sa straluceasca. Si ca visul divei noastre mioritice si a distinsei sale mame s-a implinit!
  Cum ramane cu visul meu si al multor altor oameni de a avea un juriu decent, competent, profesionist, care sa nu voteze dupa cumetrii si cardasii!
  Te felicit pentru cum ai votat!

 3. FELICITARI PT CASTIGATORI….GEORGE CHIAR DACA AI VOTAT DOAR 9 PCT TE FELICIT SI ITI RESPECT VOTUL!!!!
  DOAR REPREZINTA ROMANIA…DE ASTA EU CRED CA ESTE CORECT,CUM S-A ALES!TELESPECTATORII AU VOTAT CORECT!
  P.S MA BUCUR CA AM FOST PRINTRE CEI CARE AU VOTAT CU CASTIGATORII!!! VOCE CA A LUI VLAD MIRITA NU AVEAU CEI 3 BAIETI LA UN LOC…SORRY!!!

 4. Un JAF de concurs !
  Cu niste castigatori PRAF

  BIONDO- THE BEST !
  Shine este magnifica ..un super hitt !

 5. Foarte buna interpretatea celor 2 dar Mirita a facut diferenta!!! Voce de tenor,nu anemica ca a celor de la Biondo! Nu au mancat inainte de concurs?! Si locul 2 e prea mult, pt ei…era mai buna Seling!!!

 6. Ce tot aveti cu George!Vroiati sa va jurizeze pe toti simpatizantii vostri fiecare a avut dorinta unui interpret care a cantat pe placul lui George a votat si din ce a invatat si cunoaste in materie de muzica care va pricepeti la cum se misca interpretul si ce haine are pe el si la restul nu mai bine nu mai comentati nimic

 7. Mi-a parut bine sa te vad la tv fiindca eu doar te auzeam la radio.Cu privire la Eurovision sunt romanca si imi pare bn k a iesit mel lui tudor cantata de vlad mirita si nico(au niste voci minunate…zooper).Sunt 100% sigura k ne vor reprezenta cu succes….
  Succes la emisiunile tale pe care le asc in fiecare zi.:-*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *