Muzica, Opinii

Eurovision 2008 * Final de poveste

eurovision logo Dupa finala… acesta este locul cel mai potrivit pentru comentarii… cu bune si cu rele!! Despre Eurovision 2008.

71 thoughts on “Eurovision 2008 * Final de poveste

 1. pentru eu: daca ai fi corect si cinstit, asa cum te crezi, n-ai mai lua in deradere romanii care lucreaza dincolo si care sustin tara asta pe linia de plutire, linie pe care voi o distrugeti sustinant actiuni ca cele din TVR, actiuni bolnave si marsave!
  va-ntreb inteligenti romani nationalisti: daca tot n-au vrut ca Ro sa fie reprezentata de straini de ce naiba n-au facut-o din fasha?? gaseau ei o modalitate sa schimbe regulamentul, nu trebuiau sa se schimonoseasca ca toti dracii acum la sfarsit! s-au comportat inadmisibil!

 2. Carcotasii la Kiss Fm au demonstrat azi dimineata ca piesa e plagiata de 2 ori
  Pe langa piesa spaniolului Bustamante ..e vorba de o piesa a germanului Dieter Bohlen ( parte blonda de la Modern Talking)
  Nu vrem Nico la Belgrad
  Vrem Biondo cu piesa Shine !!!

 3. piesa “Pe-o margine de lume” e frumoasa, ca si “Seven days” sau “Shine”(ma opresc la astea ca sunt in acelasi gen), ar fi putut sa ne reprezinte la Belgrad oricare dintre ele, nu asta-i problema majora! problema e prostia romaneasca care dainuie si dainuie….mitul mioritic cu care am fost indobitociti atatia ani la scoala a devenit litera de lege pentru bietii mei romani; “pe la spate, pe la spate” nu e doar o metafora prost gasita ;), ci e rezultatul mentalitatii noastre bolnave!

 4. PT.DOMNUL GEORGE ZAFIU – a trecut si Eurovision-ul si poate itzi faci timp sa ne explici si noua cum dai cei 100EUR… asa cum te-au intrebat si predecesorii mei ”de ce ne pui sa sunam daca stii dinainte cine este la celalalt capat????”

 5. George, oricum ai votat, daca ai votat conform costiintei tale este corect, lucru valabil pentru oricare dintre membrii juriului. Este firesc ca cei care au curajul sa voteze sa isi faca dusmani. Din pacate Victor Socaciu a acordat 7 puncte lui BIONDO si a apoi a afirmat ca BIONDO este o trupa buna si va fi invitata la Cerbul de Aurul. Se repeta oare situatia cand a plecat Dida Dragan la calificari la Eurovision,iar Laurentiu Cazan cu o piesa memorabila – Say something a ramas acasa si a castigat Cerbul de Aur?
  Pt. Arina: Dureros ceea ce spui si partial adevarat cu o mica corectie: Nu mentalitate noastra este bolnava si nici prostia nu este romaneasa, dar mentatlitatea unora dintre noi da la fel si prostia. Te rog nu mai generaliza.
  Pt. Roxana: Esti off topic.

 6. Pt. Gabriel:Eurovision-ul s-a terminat,s-au spus multe …ajunge…intrebarea era pt. George …asa ca stai in banca ta,ochei?

 7. ptr.Gabriel, ai dreptate, n-am dreptul sa generalizez, si-mi cer scuze daca am jignit pe cineva…m-a luat valul 😉
  nu zic ca prostia-i o caracteristica a poporului roman, ci ca ea exista in proportie covarsitoare!

 8. Vai!vai!vai!ce am putut sa citesc pe blogul asta cum iese diavolul din fiecare oare cand vom invata sa stim sa castigam dar sa si pierdem nu am nici o simpatie aparte pt concurentii eurovisionului dar am simtit piesa si vocile lui Nico&Vlad Mirita in care s-a pus mult suflet celelalte au fost cu dorinta de multi $$$

 9. FELICITARI NICO&VLAD MIRITA!!! SUCCES LA BELGRAD!!! P.S PT TOTI BIONDISTII 3 ZILE DE DOLIU!!!

 10. …NU stiam ca avem atatia JUSTITIARI in ROMANIA!!!
  Daca ar actiona asa si in alte domenii am fi depasit S.U.A demuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult!!! coooooool!!!!

 11. Plagiata o parte si dupa THOMAS ANDERS ”MIDNIGHT” , partea unde incepe mirita cu “vino…..” si se repeta de 3 ori ca si la porcaria lui tudor. tot o coincidenta?

 12. Incetati!!..
  Am vorbit cu Lars pe myspace si mi-a zis ca nu ii place atitudinea voastra impotriva lui Nico si Vlad si povestea cu petitia..Va multumeste ptr tot ce faceti ptr Biondo,dar nu-i plac jocurile murdare..
  A mai zis ca vor avea concerte in Romania,oricand ii solicitati..S-au convis ca nu era nevoie de Eurovision sa convinga publicul..
  Ar dori sa vada un public civilizat nu barbar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *