Muzica, Video

Euroscandal

Unde sunt vremurile cand Catalin Maruta incingea vedetele la afterparty-ul fiecarei editii Eurovision? Unde sunt anii cand transmisiunea selectiei nationale conta mai putin decat emisiunea de dupa? ­čÖé La cum arata televiziunea in 2014 inteleg de ce aveam parte de un astfel de fenomen.

Ultimile editii ne-au privat de scandal (anul trecut doar ne-am alintat cu Cezarica), asa ca anuntul de anul acesta ca TVR s-a inscris pe ultima suta de metri in concursul Eurovision de la Copenhaga ma lasa rece. Retin insa din comunicatul televiziunii publice grija acesteia pentru mine: “rom├ónii merit─â eforturile financiare necesare pentru a participa la acest eveniment important”. Zaaau? Facem atunci ceva eforturi astfel incat sa nu mai ajungem prin straini si sa ne facem de ras cu Todomondo, Nico & Vlad?

Cred ca singurele piese care au reprezentat Romania cu brio la Eurovision sunt cele interpretate de Sistem & Luminita Anghel si Paula Seling & Ovi.

Tagged , , , , , , ,

3 thoughts on “Euroscandal

  1. Atunci o sa te bucure sa afli ca Paula si Ovi participa din nou la Selectia Nationala, cu o piesa cel putin la fel de buna ca “Playing With Fire” ­čÖé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *