Europa FM Live pe Plaja 2013

Anul trecut am fost pentru prima data la Liberty Parade desi evenimentul are loc de mai bine de 10 ani si este organizat de colegii de la Radio 21. Vazand multimea adunata pentru o seara dementa, m-am rugat la un pahar de… bautura racoritoare sa avem si noi parte a doua zi la Live pe Plaja macar de un sfert din numarul de spectatori. Calculam eu ca daca vin 5.000 de oameni e putin, dar daca strangem 10.000 toata lumea va fi multumita. 20.000 era deja un real succes si m-am oprit aici.

A doua zi insa… la 9 dimineata eram la scena, dar scena era goala, iar la 11.00 veneau primii muzicanti la probe. 🙂 A fost o zi dementa in care m-am bronzat cu badge-ul la gat, am uitat sa mananc si am purtat pentru prima oara in viata mea palarie (asa am scapat de insolatie). Pe la 6 am considerat ca merit un dus rapid si o portie de cartofi prajiti si am plecat spre hotel. Abia atunci am observat cata lume venea spre scena. Erau ascultatorii Europa FM. Imaginea era similara cu cea din noaptea de Inviere, cu o singura diferenta: lipseau lumanarile. Pe la 8 fara un pic cand m-am intors primii 5.000 de spectatoti erau deja in fata scenei.

Restul… s-a auzit la radio si poate fi povestit doar de cei 60.000 de ascultatori veniti la fata locului. Holograf, Directia 5, Loredana, Stefan Banica si Horia Brenciu au fost senzationali. Publicul a cantat mult dupa miezul noptii, iar Stephane, unul din sefii de la Paris ne propunea o sedinta a doua zi dimineata la 6.30. 🙂

Pe 14 iulie revenim pe plaja Black Sea, tot intre Venus si Saturn si tot cu o distributie premium. Europa FM Live pe Plaja 2013 inseamna Smiley, Voltaj, Vama si Directia 5. Anul asta incepem la 8 fix, asa ca nu vreau sa mai aud voci ca anul trecut… “am ajuns mai tarziu si am pierdut Directia 5”. :

PS: la cererea publicului voi reveni pana pe 14 iulie cu povesti despre Europa FM Live pe Plaja 2013.

Comments
One Response to “Europa FM Live pe Plaja 2013”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] trecut am repetat figura cu Voltaj, Directia 5, Smiley si Vama. Si a iesit din nou foarte bine. Smiley nu ar fi vrut sa […]Leave A Comment