Muzica Radio

Europa Express LIVE

zafiu_brenciuLa insistentele prietenului Brenciu, pe 26 mai am avut parte de o cantare live adevarata din studioul Europa FM. A fost prima incercare si o reusita de exceptie pentru ca s-a vorbit foarte mult si de bine de acesta experienta destul de multa vreme. Experienta Hi-Q de luni ma face sa cred ca putem face mai mult din acest punct de vedere si daca nu’si baga coada necuratul vom avea pana in luna decembrie cantari ‘live’ una si una din acelasi studio. Mai am nevoie de inca doua confirmari si o sa va prezint poate cea mai tare serie de cantari dintr-un studio radio in ultimii 20 de ani. Putina rabdare!! Daca totul iese asa cum am stabilit e posibil sa continuam. Apropo… cine ar trebui sa mai cante ‘live’ la Europa FM??

16 thoughts on “Europa Express LIVE

 1. Alegerea iti apartine.Ramane la latitudinea ta.Oricine va fi in program,e garantata voia buna,spontaneitatea,momentele placute.

  Nu prea inteleg ce faceai tu acolo cu Horia,insa ati fost bineee surprinsi :)))

 2. Mirabela Dauer & Raoul,Andra,Gabriel Dorobantu,Angela Rusu,Tamas,,,,,,,,,,,,,,mai zic?????/,,,E f.buna ideea cu live in studio,eu ascult mereu Europa FM.,,,,,,,,,,”,Succesuri!!!!!!”

  1. Sorry @Paul… vezi daca nu ascult lucruri bine facute… nu am nici studiile necesare. 🙂 Nu stiam de aceasta emisiune, dar chiar si asa… am uitat cine a inventat apa calda.

   1. pacat ca nu stiai george. invitatii sunt diferiti precum soarele si luna. voi sunteti clar de tot pe felia mainstream-ului pe cand guerrilla are invitati mai underground. eu zic ca-i loc de amandoua. si pentru domnu’ paul putina istorie. prima cantare la radio s-a facut in ’94 in caminul leu, la delta, cu sarmalele reci.
    si tot pentru paul… cand s-a intamplat ceva original la europafm?

    1. La ultima intrebare m-as gandi de mai multe ori inainte sa o formulez… ramane intrebarea cu apa calda.
     aaa… sa nu uit. BBC isi cer scuze ca au copiat de la Delta. Asa da!

 3. Super frumoase emisiunile!!!! Imi doresc din tot sufletul sa-i ascult live la tine in studio pe cei de la Directia 5!!!!!!

 4. XAVIER NAIDOO. muzica lui mi se pare deosebita, un om care are multe de spus si de care nu se stie nimic la noi. live nu se va putea, dar citeva piese ne-ar putea aduce in fiecare zi o minunata bucurie.

 5. Murmurand cantecele lui Gabi,ieri,ma gandeam la o ,,trecere in revista,, a clasicilor muzicii usoare. A vocilor mari!

  Azi,acum,amintesc de Paula Seling,Proconsul,Nicola,Talisman…..poate vine si Tavi 🙂
  Ce amintiri frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *