Mizerii Muzica Opinii

Dinculescu Suflet de Aur

Dinculescu a oferit un interviu pentru Radio 21cu trimitere directa la prima semifinala Eurovison 2009… Nu-i asa ca-i haios?!! Dupa Ogica si Tolea, el este singurul care mai spune lucrurilor pe nume…

radio21.ro: Ai fost in juriul primei semifinale Eurovision. Care este impresia ta vizavi de piesele de aseara? Vom scapa in sfarsit de lalaiala tipic romaneasca, gen Mamaia ’87?

Manuel Dinculescu: Paradoxal, prima semifinala a adus, atat din partea publicului, cat si din partea juriului (un picut cam “prea matur” si pe alocuri paralel), confirmarea faptului ca A VENIT VREMEA SA LASAM TINERELE TALENTE SA SE DEZVOLTE. Avem sase finalisti tineri, talentati si frumosi, cu piese foarte bune, cantate aproape perfect. Da, este un semn de schimbare, insa dinozaurii inca nu au disparut, dar … timpul ii va cerne.

radio21.ro: Probabil ca ai auzit despre scandalul Nico & Moni-k. Tie cum ti s-a parut piesa “Disco Maniacs”?

Manuel Dinculescu: Nico ar fi trebuit sa aiba cei 7 ani de acasa si minimum de bun simt, dupa “mega” succesul de anul trecut, de unde s-a intors cu coada pe sus, insa plina de “respect”. Melodia este o “voma”, imi scuzi duritatea vorbelor, insa sunt satul de comunism si frustrare, pile si relatii. Uita-te la inregistrari. Nu am facut conservatorul si nici ureche muzicala nu am, dar pana si Zen, cainele meu pitic a innebunit de groaza si spaima.
Acum pe bune, au cantat ingrozitor… Moni-k este total paralela, atat cu dansul cat si cu ciripitul, cat despre Nico … ma abtin in a fi porc pana la capat … A participat, a pierdut, la revedere, drum bun …

Tot interviul aici ๐Ÿ™‚

8 thoughts on “Dinculescu Suflet de Aur

  1. Ei,na acum.Pai,singur spune; ca nu are Conservator si ureche muzicala(cum o fi ajuns director muzical???)atunci de unde stie ca parerea lui este cea mai avizata???sa fim mai cumpatati,dlor!

  2. aha,deci nu am gresit prea mult,este director!Ce este,este…dar nu-i face onoare sa vorbeasca asa!

  3. A inceput Eurovision???Fain,dar eu ma voi uita doar la finala,sa te vad dl.Zaff!!! Sper sa jurizezi corect,ca de fiecare data! Succes!!!
    O zi buna,cu ninsoare- de la west…

  4. Stiu cine-i Dinculescu…ca-i mult,ca-i putin,ma abtin.Dar un blog mai mizerabil cum avea el nu am vazut nicaieri,nu am auzit(………….)
    Punctele de suspensie contin cuvintele ce nu se doresc a fi scrise ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *