Muzica

Cristi Minculescu merge mai departe

Am descoperit in media de azi ca scarmanatul in viata privata a celor dragi publicului e sport national. In speranta ca nu va fi omologat ca sport olimpic vreau sa ma bag si eu putin in discutie.

Reprezentantii Iris au dezmintit faptul ca solistul trupei are o problema de sanatate sau urmeaza sa sufere un nou transplat in mai multe publicatii chiar astazi. Apropiatii formatiei nu stiu nimic legat de o astfel de posibilitate. Mai mult, Cristi Minculescu si Iris au fost in Garajul Europa FM acum 3 saptamani si pe langa recitalul de exceptie de care am avut parte chiar discutam intre noi ca nu l-am mai vazut de mult pe Cristi intr-o forma atat de buna, lucru care da nastere unui tonus mult mai bun intregii trupe.

De obicei atunci cand decizi sa te retragi ai un sentiment de parere de rau care te apasa si oricat ai incerca sa-l ascunzi tot se vede pana la urma. Nici Nelu, nici Boro, Valter sau Relu nu mi-au lasat impresia ca se apropie sfarsitul, ba din contra am senzatia ca anul cu numarul 35 din viata formatiei nu va trece neobservat – si ma gandesc doar la lucruri frumoase.

Atunci cand Cristi a avut o problema a stiut toata lumea de ea. In ceea ce ma priveste am avut grija sa nu speculez nici 1% de dragul audientei Europa FM pentru ca nu pot face asta unui prieten drag, mai ales la greu. Astfel ca toate informatiile oferite erau adevarate 100% chiar daca nu erau spectaculoase.

La final am si o stire trista pentu media, buna pentru public: Cristi Minculescu si Iris nu au nici o problema medicala. Hai sa-i lasam sa faca ce stiu ei mai bine: sa cante!

Tagged ,

3 thoughts on “Cristi Minculescu merge mai departe

  1. Viata privata a unei persoane,indiferent ca este persoana publica sau nu,ar trebui sa ramana privata,…atata timp cat ea isi doreste asta.
    Bunul simt,respectul si adevarul este din ce in ce mai rar in presa de scandal…
    Multumesc pentru stirea buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *