Muzica, Prieteni

Cornel Ilie are blog

Mi-am cumparat primul CD Vunk atunci cand casa de discuri a intarziat sa-mi trimita la un moment dat noul album al formatiei. Este singurul disc cumparat de mine in 11 ani de cand primesc muzica la radio din partea producatorilor. Vunk nu se pupa cu formatul Europa FM si am fost de multe ori dezamagit ca nu-i pot ajuta pe baieti, dar asta e viata…

Am avut nenumarate discutii cu domnul Cornel inca de cand eram amandoi foarte tineri 🙂 si este unul din putinii oameni din show-biz-ul autohton care a inteles cum stau lucrurile si nu mi-a frecat ridichea de 7 ori pe saptamana.

Cornel are un fel de a pune versurile pe muzica si poate si de asta ii indragesc piesele. Acum vrea sa-si astearna cuvintele pe blog, iar eu sunt hotarat mai mult decat oricand sa-l ajut. Cornel Ilie are blog (sCORNELi) deja, doar ca are nevoie de voi si de povestile voastre pentru a fi ceea ce el isi doreste. Asa ca va invit la concursul “Era miercuri spre joi/ restul continuati voi” (primul vers al melodiei Pleaca). Detaliile concursului sunt pe sCORNELi punct ro. Premiul este o pereche de tenisi – design Cornel Ilie, realizati de Mihaela Glavan. Si pentru ca orice concurs are un juriu… iata-ne: Cristina Bazavan, Oana Ionita si Marius Manole.

Tagged , , , , , , ,

1 thought on “Cornel Ilie are blog

  1. Faceti o greseala imensa, dar imensa…
    Cornel Ilie nu ti-a frecat ridichea pentru ca stie ca succesul lui nu depinde de ceea ce faci tu la radio. De altfel nici un artist adevarat nu depinde de voi, radio-DJ.

    Dar mi se pare absolut strigator la cer sa nu difuzezi Vunk, dar sa fii mandru cand ai niste nulitati ca hi-Q in studio. Sincer.

    Oricum dupa cum suna radiourile romanesti ar trebui sa aduci David Deejay in studio, nu Smiley sau Holograf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *