Muzica, Radio

Concertul Anului

Nu am gasit alt titlu pentru show-ul Europa FM din luna iulie, mai ales ca pe scena vor urca in aceeasi seara Holograf, Loredana, Directia 5, Stefan Banica si Horia Brenciu.

O sa ma straduiesc sa aflu cat mai multe detalii legate de concert in cel mai scurt timp, dar deocamdata nu stiu nici macar ordinea in care vor intra pentru ca fiecare din ei ar putea inchide seara. Sper doar ca vom fi cat mai multi acolo. Noi si voi, impreuna!

Tagged , , , , ,

8 thoughts on “Concertul Anului

  1. sper sa fie dupa 13 iulie :)..si sper sa am noroc sa prind si eu o invitatie in caz de se dau la radio 🙂

  2. La versiunea online,la promourile cu melodii e fragment dintr-o piesa care suna ceva de genul ,,it was quite a day,the day you went away,,.Imi suna cunoscuta.Dar nu imi amintesc ce piesa e.Poate esti amabil si m-ajuti.E inainte de lady gaga-alejandro

    1. Ati reusit combinatia ideala( as usual ). Poate si un pic de Tudor Chirila..era potrivit. Imi doresc enorm sa fiu acolo, sa ascult cu sufletul niste oameni minunati, care iti transmit vibratie pura 100%. Nouati, , noutati asteptam!!!

  3. Abia astep concertul anului 🙂 Am emotii pt intalnirea anului 😉 🙂
    Cred ca fanii adevarati nu pot sa lipseasca, la un asa eveniment important: pt EuropaFm si pt artistii care se vor afla pt prima data impreuna pe aceeasi scena: Scena EUROPA FM 🙂 See u :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *