Muzica, Opinii

Cine asculta muzica in Romania?

George Zafiu spune că în acest moment, pe locul întâi în topul românesc, se află trupa “Blaxy Girls”, formată din patru fete. “Probabil că fetele ascultă melodia, iar bărbaţii se uită la videoclip”, spune amuzat acesta, în încercarea de a identifica preferinţele publicului român.

Restul articolului… in Adevarul de azi.

13 thoughts on “Cine asculta muzica in Romania?

 1. da…ce nume cool “Blaxy Girls” ha ha ha ha ha…si unde ziceai ca …presteaza fetele??? Eu nu am auzit, spre “rusinea” mea de ele!!!

 2. p.s Hai ca am intrat putin ,pe net, sa vad si eu ce si cum ,sa ma documentez…da, pe fete le-am vazut la Maruta,au o piesa in engleza,parca…ce este senzational la ele??? sun un fel de RBD???ca la liceu,acum asta e genul de muzica ascultat,in afara de manele care sunt pe primul loc…din tramvai pana in banca la liceu!!! M-am uitat la Discografia trupei…dar NU EXISTA!ha ha ha! Celebre…anonime!

 3. Nu sunt in masura sa raspund acestei intrebari!!
  Fara sa-ti fac vreun compliment, tu esti specialist si nu-mi permit a comenta prea mult in prezenta ta.
  Consider totusi ca gusturile muzicale difera mult ,te gandesti ca-i greu sa faci o statistica chiar.

  Sunt surprize,persoane cu pretentii care mai asculta muzica populara,doar atat,unii asculta manele,altii…cu aceeasi placere pe care o au atunci cand il urmaresc pe diaconescu!!
  Nu stiu!
  Nu-s in masura nici de-o proprie analiza,sunt ,cred intr-o permanenta ‘miscare’
  Ascult doar muzica selectata de tine,dar nu-mi imaginam sa-mi placa
  atat de mult J.S.sau sa am asa o reactie la ‘sexy things’!!
  nu m-am recunoscut,eu nu mai apartin de multi ani segmentului de
  varsta respectiv.Deci,…

 4. Delicat,de bun gust pasajul tau din presa!
  Vreau sa spun ca marile concerte sunt doar in Bucuresti deocamdata,
  pentru nume mari e un efort rasplatit sa mergi in capitala,dar eu cred ca sta in firea romanului sa fie ceva mai comod,sa refuze o deplasare…
  Cu siguranta pe viitor,vor fi spectacole veritabile si in Brasov sau Iasi…

  Din pacate, ”muzica” preferata a multora dintre noi ramane promenada la cumparaturi…de orice fel ar fi ele….
  Urasc!!!

 5. Eu ascult foarte multa muzica. Imi place muzica usoara a anilor 80-90, imi plac in special trupele si romanesti si staine . Urasc manelele !!! Daca as avea petere le-as defiinta de pe piata muzicala ! In mod deosebit imi place Aerosmith si Santana. Singura piesa a trupei Blaxy Girls care imi place cum suna este ” if you feel my love “. Eu iubesc muzica de calitate.

 6. Fetele astea nu au decat o piesa si gata or fi si ele vedete! Sa fim seriosi,cu producator ca;Costi Ionita unde credeti ca vor ajunge de departe? spectacole la Urziceni si Baicoi…la showbiz-ul mioritic,asa si “vedetele”… tot mioritice!!! Mai auzim de ele peste 1 an,maximum???sunt curioasa sa vad si asta!!!

 7. Rihana – take a bow = nu se traduce cu “ia un bou” as cum ai afirmat in aer…ci…a face o plecaciune / reverenta !!! 🙂

 8. Am si explicat la radio ca daca am folosi ‘romgleza’ am putea face traducerea imaginata de mine… era o gluma, Nu a iesit din cate observ 🙂

 9. Imi rezerv deosebita placere,Domnule Director Muzical,sa
  va multumesc pentru….tot ceea ce e mai frumos pe lumea aceasta:
  MUZICA!

  cineva

 10. Nu înţeleg cei ce-şi dau cu părerea aşa de brutal şi fără substanţă. Nu mă interesează ce cântă Blaxy Girls şi n-am chef să le ascult, dar să pui la zid o formaţie (oarecare) pentru faptul că… hmm… a scos doar un hit (? nu ăsta e şi scopul unei formaţii comerciale). Şi dacă îs “vedete” ce?! Până la urmă e o melodie comercială ca oricare alta şi scopul este să fie mediatizată, cunoscută, hit, etc.

 11. hai ca e buna au un HIT??? Poate vb de hit-uri la Beatles,Abba si altii nu la fitzoasele astea de 2 lei!!! Auzi HIT!!! E buna gluma!!!

 12. Aş vrea şi eu ca doar hit-urile lui Beatles, Abba, Queen, şi alţii să se numească HIT. Dar având în vedere conjunctura, asta este.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *