Muzica

Ce facem daca…

… Cezar The Voice ajunge in finala Eurovision si castiga trofeul?

Putini sunt cei care nu au ras de vocea lui Cezar sau de tinuta pregatita pentru interpretarea din aceasta seara. Am ras si noi in Desteptarea de Cezar. Cristian Tudor Popescu a cantat “It’s My Life” la noi in emisiune, chiar daca presa a preluat inregistrarea uneori fara sa citeze acest lucru.

Asadar, majoritatea romanilor se asteapta ca Cezar sa se claseze pe un loc jenant sau chiar sa nu mearga in finala de la Malmo. Dar daca vine acasa cu trofeul? Ce facem atunci? Ne bucuram ca s-a intamplat si atat? Ii cerem scuze sau o dam la intors si spunem ca a fost un aranjament? Vom avea puterea sa-l privim in ochi pe Ouatu si sa recunoastem ca am gresit?

Imi aduc aminte de momentul cand Paula Seling urma sa participe la Eurovision alaturi de Ovi. Mi-a dat un telefon si mi-a spus ca are piesa care o sa castige competitia. Nu va ganditi la prostii… Paula e mereu optimista, iar atunci asa a simtit. Nu am crezut in Playing With Fire, dar i-am promis ca daca va castiga imi voi cere scuze public. Si asa s-a intamplat! Luni dimineata, in Europa Express mi-am facut mea culpa.

As vrea ca Cezar sa castige numai pentru a vedea reactiile tuturor celor care acum il fac de doi bani. Nu cred nici de aceasta data in sansa noastra, dar poate ma mai pacalesc o data si ne pricopsim cu ditamai evenimentul la anul. ­čÖé

 

Tagged , , , , ,

2 thoughts on “Ce facem daca…

  1. Si eu gandesc la fel. Numai pentru asta si tot mi-ar placea sa-l vad pe o pozitie cat mai buna in clasament, in ipoteza in care s-ar califica in finala, ceea ce, sincer, ii doresc. Ar fi si o reusita pentru Romania. O sa vedem in seara asta ce si cum.

  2. da… “frumos” din partea voastra. De Traistariu radeati… in cazul lui Cezar nesimtirea e chiar foarte mare.
    Ne-ati sufocat cu Luminita Anghel … dar “Playing with fire” de ce nu ati difuzat niciodata?
    A ocupat locul III in 2010, ca sa va amintesc, si a avut cel mai mare punctaj ce l-a avut Romania vreodata la Eurovision?

    Pe Paula de ce nu o difuzati la radio?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *