Muzica Radio Video

Ce e dragostea?

Stefan Banica a lansat luni dimineata in Desteptarea la Europa FM cel mai nou single al sau, “Ce e dragostea?”, piesa realizata in colaborare cu Marius Moga si regizata de Iulian Moga. Reactiile ascultatorilor au fost bune sau foarte bune, foarte putini fiind cei care au gasit ceva de comentat. De exemplu, eu cred ca e o schimbare prea radicala in cariera lui Stefan, dar ascultand piesa de cateva ori m-am razgandit si consider ca ar putea fi una din cele mai frumoase melodii ale sfarsitului de an. Vom vedea. Puteti urmari videoclipul pe blog sau puteti asculta melodia la Europa FM, radioul de milioane de romani fiind partener al noului album Stefan Banica, “Alltceva”. Lansarea acestuia are loc astazi, de la 18,30, in AFI Palace Cotroceni, MC-ul evenimentului fiind Florin Badea, realizatorul programului “O dimineata de milioane”.
Colaborarile de pe albumul “Altceva” nu se opresc aici, o alta surpriza fiind o melodie cantata impreuna cu Pacha Man, dar si… “Noaptea de Craciun”, piesa care sigur nu va lipsi din concertele de la Sala Palatului din decembrie.
Astept sa-mi spuneti parerea voastra despre “Ce e dragostea?”… 🙂

One thought on “Ce e dragostea?

  1. E un gest urat al meu sa nu ascult melodia.Dar nu pot sa nu mă întreb de ce doar Ștefan e priceput in toate??Ce-ar fi sa o întrebăm si pe Lora ce e iubirea,dorul,amintirea?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *