Muzica

Catalin Dobre si Cabron – Pe banii mei

Am vazut Vocea Romaniei ca tot romanul – la TV, dar si de la fata locului. Prefer varianta de la din fotoliu pentru ca show-ul e mult mai spectaculos, chiar daca in studiourile Media Pro se intampla tot soiul de lucruri simpatice.
Am ezitat sa scriu despre Voce pentru ca nu sunt cel mai in masura sa o fac πŸ™‚ si pentru ca m-am obisnuit sa ascult vocea publicului, iar Maria Sa a ales in final altfel decat as fi votat eu. Alesul meu la Vocea Romaniei a fost Catalin Dobre – sorry Brenciu! Din pacate acesta nu a ajuns nici macar in finala.

Am ascultat ce au lansat si ceilalti concurenti pana acum, chiar si castigatorul, dar cred ca piesa lansata de Catalin si Cabron e cel mai bun lucru care a ramas dupa terminarea emisiunii la TV. Mi-a placut de la prima auditie si sper ca acesta sa fie doar inceputul. Acum depinde si de nenorocitii de la posturile de radio care vor baga sau nu piesa in playlist. Voua va place?

Catalin Dobre si Cabron – Pe banii mei

9 thoughts on “Catalin Dobre si Cabron – Pe banii mei

  1. Ca zici de ,,nenorocitii,,din radio.La un moment dat te-ai angajat sa povestesti cum selecteaza Zafiu George melodiile din playlistul europa fm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *