Muzica Opinii

Cand se va sinucide Britney Spears?

Subiectul Britney Spears este inepuizabil!

Azi dimineata am navigat ca de obicei pe internet in cautare de stiri din showbiz si m-am lovit de un val de informatii despre Britney Spears. Am ales doar una dintre ele, pentru ca altfel riscam sa vorbesc toata emisiunea despre cantareata americana.  Informatia conform careia PETA ii cere lui Kevin Federline sa obtina custodia cateilor artistei era chiar amuzanta daca reuseai sa treci peste tragedia prin care trece Britney Spears in ultima perioada.

Majoritatea stirilor citau tot felul de psihologi care ii facusera cantaretei profilul psihologic si anuntau iminenta sinucidere a acesteia. Intr-un fel sau altul e cam ca la noi cand se intampla o nenorocire si un milion de psihologi isi dau cu parerea despre victima sau faptas. Traian Basescu, Gigi Becali sau Adrian Mutu au trecut si ei prin astfel de experiente la un moment dat cand tineau prima pagina cu un subiect interesant sau mai degraba unul inventat. Plecand de la aceste date, o statie radio din Statele Unite a lansat un concurs cu intrebarea “Care e data exacta la care credeti ca se va sinucide Britney Spears? Premiul era suficient de interesant… 1000$. Cu alte cuvinte, cateva mii de ascultatori vor astepta cu sufletul la gura ca Britney sa le indeplineasca pronosticul si sa-i puna in posesia banilor. Nu e o campanie obisnuita nici pentru americani, dar premiul ii tenteaza pe multi, asa ca au uitat sa critice funebrul concurs si s-au inscris la el.

Am vrut sa vedem care ar fi reactia unei astfel de provocari in Romania si am lansat pe noua pagina de internet Europa FM intrebarea “Credeti ca va incerca Britney Spears sa se sinucida”? Optiunile de raspuns sunt DA si NU si lipseste premiul. Ceea ce a dus la catalogarea  intrebarii ca fiind ‘gen OTV’, desi la ora la care scriu aceste randuri au raspuns la provocare aproape 100 de persoane.

E pana la urma o abordare normala a acestui subiect sau americanii ne intrec si la acest capitol?

4 thoughts on “Cand se va sinucide Britney Spears?

  1. George,am pretentii!!! Chiar alta tema nu gaseai?e cam macabra intrebarea…oricum nu prea este de comentat ceva,asa ca eu ma retrag,de la astfel de “sondaje”…apropo,e totusi weekend…hai sa lasam lucrurile frumoase, sa intre in viata noastra si sa ZAMBIM cu EFM(doar asa este campania…)Sa auzim doar de BINE!!! WEEKEND PLACUT(chiar si pt Britney Spears).

  2. sincer, mi se pare ca s-a ajuns prea departe cu acest subiect…e tooo muchhh! am senzatia ca ziarele americane nu mai au subiecte si incearca sa atraga cititori cu subiecte mai mult decat jenante…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *