Muzica, Radio

Bosquito revine in Garajul Europa FM

Bosquito din nou in Garaj2

Cu Bosquito a fost simplu prima data in Garaj. Ne-am hotarat sa facem concertul in cateva minute, doar ca dupa cateva zile in care am analizat putin lucrurile ne-am dat seama ca Radu Almasan lipsise din show-biz-ul autohton mai bine de 6 ani, ca e singurul membru al formatiei din componenta pe care o cunosteam eu si ca 3 august pica in plina vacanta de vara. Dar a iesit bine… de fapt foarte bine. Fotografia de mai jos e confirmarea ca Bosquito aveau toate motivele sa revina pe scenele din Romania.

Bosquito din nou in Garaj3

De fapt cred ca a fost chiar una din primele aparitii ale trupei dupa revenirea lui Radu din Statele Unite. Tot atunci s-a lansat si “Cand ingerii pleaca”. Ideea a fost a lui Catalin Muraru de la Roton. Nasul sau de producator a simtit ca e un moment prielnic. 🙂

Finalul show-ului avea sa intareasca prietenia dintre Bosquito si Europa FM. Altfel nu vad cum ar fi iesit fotografia de mai jos, una din cele mai pline de amintiri din Garaj.

Bosquito din nou in Garaj

Ce au mai facut baietii in ultimii aproape doi ani si cine ataca postul de sex simbol al lui Radu Almasan in formatie o sa aflati miercuri, 20 martie 2013 cand trupa Bosquito revine in Garajul Europa FM

Tagged , , , , ,

5 thoughts on “Bosquito revine in Garajul Europa FM

 1. “Strânge-mă în brațe
  Iubeşte-mă
  Asta vreau asta vreau
  Fericire în schimb
  Am să-ți dau
  Am să-ți dau
  Păstrează-mă doar ca pe un dar…”
  Două mâini rămâne piesa mea de suflet de la Bosquito 🙂 Abia aştept să-i ascult. 🙂

 2. Domnule Zafiu,
  N-am fost niciodata in Garaj Europa FM, dar acum ca am aflat ca pe 20 martie canta Bosquito, chiar imi doresc sa vin cu o prietena, dar din pacate nu stiu cum se intra. Am intrebat in stanga si in dreapta, unii imi zic este intrare libera, ca ei au intrat liber tot timpul, altii imi spun ca trebuie sa am invitatie. Care este varianta corecta ? Imi doresc foarte mult sa merg la acest concert, dar nu vreau vin acolo bazandu-ma pe ideea ca se intra liber, iar odata ajuns acolo sa ma fac de ras ca-mi cere invitatie sau bilet si ca n-am, ma da afara.

  Astept raspuns,
  multumesc.

 3. Si ora, care e ora, domnule Zafiu ? 🙂 Prima oara i-am ratat, acum nu mai am de gand! No sir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *