Muzica, Radio, Video

Bon Jovi, album+video+zi speciala

bon_jovi_greatest_hitsPe 9 noiembrie Bon Jovi lanseaza “Greatest Hits – The Ultimate Collection”. Nu stiu de ce o fac atat de repede de la precedentul album si nici de ce au considerat ca o colectie de hituri e necesara acum, dar eu unul ma bucur de orice semn dat de Jon & co.
“Piesele de pe aceasta colectie au trecut testul timpului”, spune Jon Bon Jovi despre melodiile incluse pe album. Sunt 28 in total, 4 dintre acestea fiind nou-noutze (“”The More Things Change,” “No Apologies,” “This Is Love, This Is Life” si primul single, “What Do You Got?”). In rest gasim “Livin On A Prayer”, “Bad Medicine”, “Bed Of Roses” etc, piese una si una. Nu stiu daca prima piesa aleasa ca single e cea mai buna (mie chiar nu-mi place), dar urmatoarele sigur vor fi mai bune.
Noul DUBLU CD va fi lansat in Romania la Europa FM pe 30 noiembrie intr-o zi speciala, ZIUA BON JOVI. Pana atunci ne bucuram macar de un videoclip frumushel. 🙂 Enjoy!

Tagged , ,

6 thoughts on “Bon Jovi, album+video+zi speciala

  1. Draga George,a fost o reclama cu nu stiu ce concert Voltaj la un Carrefour!N-am retinut exact.IMi dai o mana de ajutor?Ce-ai zice de un feauturing Bon Jovi Jay z dupa modelul cu Paul Mcartney la Grammy acum cativa ani?

  2. Ms pentru informatie.Si vreo sansa de Bon Jovi pe la noi prin Romania?Cat sunt in vana ,nu k R Stones sau Guns and Roses dupa termenul d egarantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *