Muzica

Bere Gratis a lansat la inceputul acestui an o piesa noua

Fara nici un avertisment, trupa Bere Gratis a lansat la inceputul acestui an o piesa noua, “Ringul de dans” – un cantec indie-pop cu influente electro(nice), care vorbeste despre viata si adevar, o chemare la a trai in miezul lucrurilor, printr-o implicare totala – conform declaratiilor de pe pagina oficiala de internet. Piesa precede noul album care va aparea pe parcursul anului 2012 si beneficiaza de un remix dubstep facut de Quba.

Nici melodia in sine si nici remixul nu seamana a Bere Gratis asa cum ii stim noi, dar ambele sunt abordari interesante, de luat in seama. Personal nu agreez remixul, dar sunt convins ca abonatii din cluburi apreciaza efortul.

Asa cum ma asteptam, melodia nu este un single de promovare, ci doar primul semn ca Bere Gratis lucreaza la un nou album de studio. Lucrul acesta mi-a fost confirmat ieri de Mhai Georgescu, solistul formatiei, pe care l-am prins chiar in studio in focul cratiei. 🙂 Daca lucrurile merg conform planului, cel mai tarziu in luna mai vom fi pe piata cu noul material, a declarat Mitza.

Bere Gratis – Ringul de dans

Bere Gratis – Ringul de dans (Quba’s dubstep remix)

3 thoughts on “Bere Gratis a lansat la inceputul acestui an o piesa noua

    1. Manea?Pe bune?E foarte frumoasa melodia.Felicitari,George,ca este difuzata!Interesanta melodia de la B Gratis!La un moment dat trebuiau sa incerce si altceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *