Muzica, Radio

Audiente de vara

Asociatia pentru Radio Audienta a publicat azi Studiul de Audienta Radio pentru perioada 4 mai – 16 august. Asa cum ne asteptam, Europa FM ramane in topul radiourilor din Romania la nivel urban cu 1,216,500 ascultatori, la mica distanta de Kiss FM (1,284,700) si Zu (969,900). Clasamentul la nivel urban dupa Market Share (cota de piata) este: 1.Europa FM 15.2, 2.Kiss FM 13.3 si 3.Zu 9.8.

Bucurestenii asculta si ei tot mai mult Europa FM (123,900 ascultatori), clasamentul fiind dominat de Zu (276,400) si Kiss FM (213,600).

Multumim inca o data pentru aceste statistici!! Maine vom avea detalii pentru fiecare sfert de ceas, astfel incat vom afla si daca Europa Express ramane lider de audienta la nivel urban.

LATER EDIT: Detalii despre audientele radio gasiti aici si aici.

Tagged , , , ,

8 thoughts on “Audiente de vara

 1. George, e firesc ca lucrurile stau asa. Aveti cea mai buna muzica si asta o spun la modul cel mai sincer si in general aveti programe mult mai bune decat restul posturilor. Eu sunt dintr-un oras unde predomina radio Zu, dar crede-ma nu m-a atras cu nimic acest post, pur si simplu nu m-am putut apropia de el….Eu va doresc sa o tineti tot asa ca o tineti bine.

 2. Ca sa fiu sincera matinalul am mai incercat si eu sa-l ascult la Radiu Zu, cand mi se parea ca Monica prea exagereaza cu anumite lucruri, prea le stia pe toate cateodata, dar n-am rezistat mai mult de o zi. Muzica este excelenta, iar pe Monica am inceput s-o inteleg, a venit la voi deja din postura de vedeta si este o persoana inteligenta si educata, lucru mare in ziua de azi. Nu mai vorbim de talent, acesta ii era recunoscut si pana sa vina in radio.
  De concurenta Expressului nici macar nu stiu ce programe sunt in intervalul lui orar, nici nu ma intereseaza. E cel mai tare, n-am nevoie de comparatii.
  Felicitari si la mai mare, ca se poate.

 3. Am o rugaminte: va rog sa-mi explicati mie si cititorilor, mai exact, ce inseamna acel 1,216 mil si acel 13.5%. Pentru ca mie unul mi se pare ca nu sunteti voi cel mai ascultat radio ci Kiss. Ca deja toate radiourile sunt pe locul 1 in Romania. Nimeni nu mai e pe locul 2, 3, 4, etc.

 4. Din cate am invatat la “artimetica”, 1,216,500 ascultatori < Kiss FM (1,284,700).
  Deci, v-a luat Kiss Fm.

 5. @iuliana> Asa e! Ca numar de ascultatori Kiss FM e pe primul loc la nivel urba. Cota de piata care se calculeaza si din timpul de ascultare ne da noua castig de cauza. Daca ai sa re-citesti articolul vei sesiza ca ‘Europa FM este la mica distanta de Kiss FM’. Imi place sa fiu fair-play.

 6. @mihaela,nici vorbă de reclamă tv.Vezi pro.fm!
  E vorba de imaginea nedistorsionată a ,subiecţilor’ manelizaţi,vulgarizaţi,cretinizaţi.
  Săptămână de milioane!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *