Muzica, Prieteni, Radio

Astazi am lansat noul single Holograf

Daca am un favorit pe lume caruia sa-i iau un interviu, acesta este Dan Bittman. Poate si faptul ca la inceputul anilor 2000 ne auzeam zilnic la telefon in lungile turnee Holograf, dar sigur si pentru experienta lui fantastica in a raspunde oricarei intrebari. Uneori am senzatia ca stie ce vrea sa-l intreb si de multe ori ii cunosc raspunsurile inainte sa apuce sa spuna vreun cuvant.

Trecand peste aceste detalii… astazi, asa cum am promis am lansat noul single Holograf, “Nu mai e timp”, piesa inregistrata impreuna cu soprana Angela Gheorghiu. Superba! De altfel aceasta a fost si prima caracterizare a ascultatorilor Europa FM dupa premiera la radio. Numarul mare de mesaje sosite astazi ma face sa cred ca si melodia asta va fi hit, inca un hit marca Europa FM pentru ca “Nu mai e timp” se poate asculta EXCLUSIV la Europa FM in urmatoarele zile.

Urmeaza lansarea videoclipului, cel mai probabil pe 16 ianuarie, un clip de care Dan era foarte mandru, acesta fiind filmat in conditii speciale in studiourile Mediapro intre doua avioane ale Angelei Gheorghiu – foarte ocupata datorita concertelor pe care le sustine in intreaga lume. Urmatorul pas e concertul de Dragobete de la Sala Polivalenta (24 februarie 2012), show care marcheaza lansasea noului album, intitulat “Love Affair” – numele in limba engleza fiind decis dupa numeroase discutii in contradictoriu. Un lucru e sigur – la concertul din februarie va participa si Angela Gheorghiu, asa ca nu e de ratat. Biletele sunt disponibile incepand de astazi la Bilete.ro, oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, Myticket.ro, Sala Palatului, Diverta, libraria Eminescu si magazinul Muzica.

Pentru cei care au pierdut interviul de la radio am furat inregistrarea video de la colegi. 🙂

Tagged , , , , , , ,

13 thoughts on “Astazi am lansat noul single Holograf

 1. Superba!!!
  Este bine ca avem timp sa ascultam melodia de azi inainte la EFM! 🙂
  …poate reanvatam sa ne facem timp…pentru toate lucrurile frumoase din viata noastra! 🙂

 2. Poate avem Ziua Holograf la Europa fm!Este cea mai de succes trupa de la noi din ultimii 25 de ani!

   1. Ziua Holograf si alte zile cu formatii,trupe de calitate;stiu ca aveati o traditie anii trecuti 🙂

 3. Putine cuvinte,sa-i lasam sa cante!
  Au fost mereu fauritori cu migala ale celor mai frumoase piese,pe notele carora fiecare dintre noi ne-am brodat visele.
  Si din nou,special,delicat,aristocrat!!Clipul va fi doar al meu,primit cu drag de ziua mea 🙂
  E o bucurie nespusa sa-i ascult de fiecare data,sa-l revad pe Dan,pe care-l stiu…..,,de cand ma stiu,, 🙂

 4. Voci bune,dar mie imi placeau piesele Holograf cu versurile alea care mergeau la inima :mare cat inima mea,mare cat inima mea..cu inelul,cu dragostea mea,cu n-am iubit pe nimeni asa cum te-am iubit pe tine,cu ochii tai,cu dincolo de nori,cu doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc,cu taina,cu n-am stiut,etc… cantece pe care puteam sa le cantam la concertele lor,va vadeti fredonand piesa asta la concerte?!
  Acum; pe bune 😀 eu nu! 🙂

  1. Piesele trebuie sa rezoneze cu sufletele noastre…Acesta e rolul lor principal nu cel de karaoke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *