Muzica Video

Andrea Bocelli va canta la Bucuresti

Informatia asta este fabuloasa pentru publicul din Romania. Stiu o multime de oameni care isi doresc sa-l vada pe Andrea Bocelli, la fel cum fiecare inima franta pe “Time To Say Goodbye” isi poate gasi locul in spectacolul de pe 10 mai 2013.

Am insa si o surpriza pentru voi… preturile biletelor sunt: zona VIP – 1.400 de lei, categoria I – 900 de lei, categoria a II-a – 750 de lei, categoria a III-a – 550 de lei, categoria a IV-a – 350 de lei, categoria a V-a – 250 de lei şi “in picioare” (fara loc) – 150 de lei.

La banii astia concertul din Piata Constitutiei ar putea fi mutat intr-o statie de autobuz comuna cu una de tramvai. Facem un pariu pe tema asta?

4 thoughts on “Andrea Bocelli va canta la Bucuresti

  1. Nu realizez daca-s bani noi sau vechi. :)) E un concert cu ,,staif”,pentru emanatiile noastre politice,manageri intr ale mingiucii,imbuibati din coltu’ străzii,azi mari personalități pe plaiu’ drag…si nu ravnesc deloc ca doar de asta mi am adus toată tehnologia si gadgetu’ in varfu’ curtii’, sa nu mi descarc nervii prin capitala voastra:))

  2. Daca nu se muta concertul din Piata Constitutiei ne intalnim la o cafea ?! 🙂
    Te las pe tine sa alegi cand si unde.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *