Muzica, Prieteni, Radio

Am petrecut in Garajul Europa FM

Aseara am petrecut in Garajul Europa FM. Cu gandul la concertul lui Stefan Banica de miercuri am ignorat tonele de zapada care cadeau peste Bucuresti si ne-am invitat prietenii la o petrecere care sa marcheze noul sezon de concerte din Garajul Europa FM. O parte din invitati au ajuns mai greu, altii au ramas acasa pentru ca pe strada lor nu treceau nici taburile, dar asta nu a fost o piedica in calea fericirii celor care au luat parte la eveniment.

Florin Grozea de la Hi-Q a venit cu sotia sa, Ioana, in timp ce Mihai Sturzu masura nametii din priviri si a ramas blocat in trafic. Marian Ionescu a venit cu o piesa noua Directia 5 si cu cateva propuneri interesante de care o sa va spun la momentul potrivit. Alexandra Ungureanu arata impecabil, desi vremea ar fi trebuit sa impiedice acest lucru. Cornel Ilie era fericit ca piesa trupei Vunk, Pleaca e la radio, iar Mihai Margineanu a plecat cum a venit – vesel. Tot aseara l-am cunoscut personal si pe Stefan Stan – Vocea Romaniei. Un tip simpatic si dintr-o bucata. Una peste alta a fost frumos si astept urmatoarea petrecere din Garajul Europa FM.

Tagged , , , , , , , , , , ,

12 thoughts on “Am petrecut in Garajul Europa FM

  1. La cat mai multe concerte…in garaj .
    Sper ca anul acesta sa se numere si Hara printre ei 😛

  2. Eu astept detalii despre propunerile interesante primite de la Marian Ionescu! Tocmai ce m-am intors de la un alt concert reusit marca Directia 5, de data asta si cu 4 invitate speciale printre care si a ta colega Monica Anghel :). Pacat ca fiecare a cantat decat o singura piesa impreuna cu baietii….

  3. Super! 🙂 A cui era chi-chitara?! 🙂 Abia astept sa-l ascult pe Stefan in seara asta 🙂 Transmiteti si pe Music Channel? Bafta! 🙂

  4. Il asteptam si pe Stefan Stan in Garajul EuropaFm, poate dupa ce isi lanseaza albumul daca nu mai devreme. Ce ziceti? ( Si am si eu o problema, pe care cred ca o au mai multi… inteleg…garaj garaj…dar totusi, poate puneti o mica scena acolo, sa nu mai fie artistii la acelasi nivel cu publicul, sa vada cumva si cei din spate, nu doar primele 2-3 randuri.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *