Muzica, Prieteni, Radio

Am fost pe plaja – Claudia Chirila

Anul trecut nu am fost singuri pe plaja. 🙂 60.000 de inimi au batut in ritmul muzicii de pe scena Europa FM. In public, la tribuna VIP, dar si in backstage, practic peste tot au stat si cateva ascultatoare fidele Europa FM. Le-am rugat sa va povesteasca cum a fost si au acceptat. Astazi… Claudia Chirila.

Concediile şi vacanţele, sunt pentru noi toţi prilej de bucurie, de satisfacţii şi multe vin din sentimentul de libertate pe care îl trăim, libertatea de a dispune de timpul nostru, de a acţiona după propria dorinţă, de a ne mişca fără constrângeri, de a ne alege persoanele cu care să interacţionăm, acest sentiment frumos al libertăţii face să înflorească fiinţa noastră umană. Deja am început să vibrăm la gândul că se apropie un nou concediu şi o nouă vacanţă, moment în care ne potolim setea de libertate. În anul 2012 am petrecut zilele de concediu într-o manieră distinsă, plăcută, respectiv: plimbări în Deltă, plimbări la munte, plimbări la mare. Mi-a fost drag să trăiesc minunate clipe lângă cei dragi mie, dar mai ales să am oportunitatea să cunosc alti prieteni noi, cu tot cu familiile acestora.

Se spune că, după astfel de evenimente plăcute, cele în care ne destindem, căutăm să trăim alte zile de concediu, cel puţin, cu aceeaşi intensitate.

Fără să exagerez, în anul 2012, am stabilit concediul în funcţie de evenimentul major petrecut pe plaja dintre Venus si Saturn – “Europa FM Live pe Plajă”. Plecasem în familie, cu soţ, copii, naşi, prieteni, cu apa şi pălăria pe cap (să nu ne ardă soarele, sau reflectoarele) , dar familia s-a extins atunci când mi-am întâlnit “surioarele”, sosite şi ele pe plajă, însoţite de familiile lor (Georgeta, Corina, Simona). Întâlnirea cu aceste remarcabile doamne se datorează doar radio Europa FM, a echipei care stă în spatele acestui “gigant al radiourilor din ţară”. Prietenii mei nu sunt mulţi, dar sunt nenumăraţi. După o prietenie virtuală de 6 ani, întâlnirea noastră era inevitabilă, cu atât mai mult cu cât la mijloc era şi evenimentul anului, organizat de cei care au reuşit să ne împrietenească – Radio Europa FM. Prin urmare, după experienţele împărtăşite între noi, nu exagerez când mă adresez acestora cu “surioare”.

Aşadar, experienţa trăită anul trecut, pe nisipul fiebinte dintre Venus si Saturn, atunci când ochii dornici aşteptau să îi revadă pe excepţionalii de la Direcţia 5, pe cei de la Holograf, alăturarea Horia Brenciu şi Ştefan Bănică (alăturarea noastră, a femeilor) , apoi comuniunea bărbaţilor noştri cu piesele Loredanei – de această dată, toate aceste trăiri, îmi rezervă curajul de a face o nouă programare a concediului, care să nu rateze evenimentul din data de 14 iulie 2013. Gândul că îmi voi revedea solistii mei de suflet, cei la Directia 5, pe jovialii de la Voltaj, pe îndrăgostiţii de la Vama (cei potrivit cărora soţul meu m-a cucerit), pe amorezul de Smiley … deja constituie un motiv temeinic de a participa la Concertul anului 2013. Nici sandale nu imi voi achizitiona, anul acesta, pentru că NU AM NEVOIE de ele!!! Nisipul fierbinte, bratele celor dragi si vocile superbe de pe scena imi vor acapara tot entuziasmul .

Pe lângă toate acestea, în anul 2012 mi-a fost extrem de mare bucuria întâlnirii echipei Europa FM, revederea acesteia şi în acest sezon, fără nicio îndoială, ne va bucura sufletele, urechile, ochii.

Radio Europa FM este responabil pentru atmosfera frumoasă de zi cu zi de la muncă şi de acasă (pentru ştirile oportune şi muzica pe placul nostru), de prieteniile legate (Salutare surioarelor NIcoleta, Roxana şi Ioana!), de premiile care ni le-a oferit, de atmosfera relaxantă, trăită în zilele de concediu, prin aceste evenimente majore întreprinse.

Potrivit unei cugetări a marelui Mihai Eminescu, cugetare care ne trimite la unicitatea, competenţa, profesionalismul unor persoane, implicit a unei echipe complexe – “Stejarul nu creste pretutindenea; buruienile, în tot locul!”, nu îmi rămâne decât să conchid mesajul meu cu o simplă urare: MULT DRAG şi RESPECT, Radio Europa FM!

Mulţumim pentru tot!

Claudia,

Tulcea

Tagged , , , , , , , , , ,

3 thoughts on “Am fost pe plaja – Claudia Chirila

  1. Anul asta, nisipul va fi si mai fierbinte!
    Felicitari echipei Radio Europa fm!
    You`re the best!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *