Muzica, Prieteni, Radio

Am fost pe plaja – Claudia Chirila

Anul trecut nu am fost singuri pe plaja. ­čÖé 60.000 de inimi au batut in ritmul muzicii de pe scena Europa FM. In public, la tribuna VIP, dar si in backstage, practic peste tot au stat si cateva ascultatoare fidele Europa FM. Le-am rugat sa va povesteasca cum a fost si au acceptat. Astazi… Claudia Chirila.

Concediile ┼či vacan┼úele, sunt pentru noi to┼úi prilej de bucurie, de satisfac┼úii ┼či multe vin din sentimentul de libertate pe care ├«l tr─âim, libertatea de a dispune de timpul nostru, de a ac┼úiona dup─â propria dorin┼ú─â, de a ne mi┼čca f─âr─â constr├óngeri, de a ne alege persoanele cu care s─â interac┼úion─âm, acest sentiment frumos al libert─â┼úii face s─â ├«nfloreasc─â fiin┼úa noastr─â uman─â. Deja am ├«nceput s─â vibr─âm la g├óndul c─â se apropie un nou concediu ┼či o nou─â vacan┼ú─â, moment ├«n care ne potolim setea de libertate. ├Än anul 2012 am petrecut zilele de concediu ├«ntr-o manier─â distins─â, pl─âcut─â, respectiv: plimb─âri ├«n Delt─â, plimb─âri la munte, plimb─âri la mare. Mi-a fost drag s─â tr─âiesc minunate clipe l├óng─â cei dragi mie, dar mai ales s─â am oportunitatea s─â cunosc alti prieteni noi, cu tot cu familiile acestora.

Se spune c─â, dup─â astfel de evenimente pl─âcute, cele ├«n care ne destindem, c─âut─âm s─â tr─âim alte zile de concediu, cel pu┼úin, cu aceea┼či intensitate.

F─âr─â s─â exagerez, ├«n anul 2012, am stabilit concediul ├«n func┼úie de evenimentul major petrecut pe plaja dintre Venus si Saturn – “Europa FM Live pe Plaj─â”. Plecasem ├«n familie, cu so┼ú, copii, na┼či, prieteni, cu apa ┼či p─âl─âria pe cap (s─â nu ne ard─â soarele, sau reflectoarele) , dar familia s-a extins atunci c├ónd mi-am ├«nt├ólnit “surioarele”, sosite ┼či ele pe plaj─â, ├«nso┼úite de familiile lor (Georgeta, Corina, Simona). ├Änt├ólnirea cu aceste remarcabile doamne se datoreaz─â doar radio Europa FM, a echipei care st─â ├«n spatele acestui ÔÇťgigant al radiourilor din ┼úar─âÔÇŁ. Prietenii mei nu sunt mul┼úi, dar sunt nenum─âra┼úi. Dup─â o prietenie virtual─â de 6 ani, ├«nt├ólnirea noastr─â era inevitabil─â, cu at├ót mai mult cu c├ót la mijloc era ┼či evenimentul anului, organizat de cei care au reu┼čit s─â ne ├«mprieteneasc─â – Radio Europa FM. Prin urmare, dup─â experien┼úele ├«mp─ârt─â┼čite ├«ntre noi, nu exagerez c├ónd m─â adresez acestora cu “surioare”.

A┼čadar, experien┼úa tr─âit─â anul trecut, pe nisipul fiebinte dintre Venus si Saturn, atunci c├ónd ochii dornici a┼čteptau s─â ├«i revad─â pe excep┼úionalii de la Direc┼úia 5, pe cei de la Holograf, al─âturarea Horia Brenciu ┼či ┼×tefan B─ânic─â (al─âturarea noastr─â, a femeilor) , apoi comuniunea b─ârba┼úilor no┼čtri cu piesele Loredanei – de aceast─â dat─â, toate aceste tr─âiri, ├«mi rezerv─â curajul de a face o nou─â programare a concediului, care s─â nu rateze evenimentul din data de 14 iulie 2013. G├óndul c─â ├«mi voi revedea solistii mei de suflet, cei la Directia 5, pe jovialii de la Voltaj, pe ├«ndr─âgosti┼úii de la Vama (cei potrivit c─ârora so┼úul meu m-a cucerit), pe amorezul de Smiley … deja constituie un motiv temeinic de a participa la Concertul anului 2013. Nici sandale nu imi voi achizitiona, anul acesta, pentru c─â NU AM NEVOIE de ele!!! Nisipul fierbinte, bratele celor dragi si vocile superbe de pe scena imi vor acapara tot entuziasmul .

Pe l├óng─â toate acestea, ├«n anul 2012 mi-a fost extrem de mare bucuria ├«nt├ólnirii echipei Europa FM, revederea acesteia ┼či ├«n acest sezon, f─âr─â nicio ├«ndoial─â, ne va bucura sufletele, urechile, ochii.

Radio Europa FM este responabil pentru atmosfera frumoas─â de zi cu zi de la munc─â ┼či de acas─â (pentru ┼čtirile oportune ┼či muzica pe placul nostru), de prieteniile legate (Salutare surioarelor NIcoleta, Roxana ┼či Ioana!), de premiile care ni le-a oferit, de atmosfera relaxant─â, tr─âit─â ├«n zilele de concediu, prin aceste evenimente majore ├«ntreprinse.

Potrivit unei cuget─âri a marelui Mihai Eminescu, cugetare care ne trimite la unicitatea, competen┼úa, profesionalismul unor persoane, implicit a unei echipe complexe – “Stejarul nu creste pretutindenea; buruienile, ├«n tot locul!”, nu ├«mi r─âm├óne dec├ót s─â conchid mesajul meu cu o simpl─â urare: MULT DRAG ┼či RESPECT, Radio Europa FM!

Mulţumim pentru tot!

Claudia,

Tulcea

Tagged , , , , , , , , , ,

3 thoughts on “Am fost pe plaja – Claudia Chirila

  1. Anul asta, nisipul va fi si mai fierbinte!
    Felicitari echipei Radio Europa fm!
    You`re the best!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *