Muzica

Alex Velea Brand Ambassador Ballantine’s

Luni seara am fost MC in conferinta de presa care prezenta parteneriatul dintre Alex Velea si Ballantine’s, whisky-ul scotian numarul 1 in Europa.

Personalitatea lui Alex face casa buna cu Ballentine’s, dar cred ca decisiv in luarea acestei decizii a fost faptul ca cele doua branduri se intalnesc foarte des in cluburile de noapte din intreaga tara.

Evenimentul a inceput cu o prezentare a vizitei facute de Alex in Scotia, o parte din fotografii fiind chiar spectaculoase (le gasiti mai jos) si a continuat cu impresii personale legate de viata de noapte si noua colaborare. Pornind de la motto-ul campaniei, “Leave An Impression”, Alex a venit cu ideea de a face o piesa care sa poarte acest nume. Ramane de vazut, dar la cum il stim de ambitios eu cred ca lucrurile nu se vor opri doar la o simpla intentie.

Sper să îi inspir pe fanii mei să se exprime liber. La urma urmei, de asta venim pe lume. Vreau să trăiască viaţa la maxim în fiecare moment şi să facă impresie oriunde s-ar duce”, a spus Alex Velea.

Aseară am fost numit oficial Brand Ambassador Ballantine’s-România. E brand-ul celor care ştiu să lase o impresie, aşa că îi îndemn pe toţi cei care vor să fie ei înşişi să se exprime cu un like la Ballantine’s România. Express yourself! Leave an impression”, a postat Alex Velea, pe contul de Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii si fotografii de la acelasi eveniment gasiti aici si aici.

Tagged ,

2 thoughts on “Alex Velea Brand Ambassador Ballantine’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *