Muzica, Prieteni, Radio

Adi Luca revine la Europa FM

adiluca_001 A fost o data ca niciodata un tanar care batea la portile afirmarii… restul e istorie! Ar fi ‘pierdere de timp’ sa va scot in fata CV-ul lui Adi Luca, mai ales ca ar fi in dezavantajul meu. 🙂 Plus ca tipul e subtireee… 🙂 Radem, glumim, dar de sambata Adi devine responsabil de buna dispozitie in dupa amiezele de weekend de la Europa FM. Welcome back my friend!! Concurenta incepe sa se clatine serios!! 🙂

Tagged ,

16 thoughts on “Adi Luca revine la Europa FM

 1. Ma simt… pfff… Nu am mai fost niciodata primit inapoi undeva cu atata caldura. Multumesc tie, multumesc tuturor! Si din nou multumesc tie… stii tu de ce 🙂 sper sa fiu la inaltime. Uite, d’abia acum incep sa am emotii 🙂 Multumesc! Multumesc frumos!

 2. Adi Luca, nu te cunosc dar daca tu vei fi responssabil cu buna dispozitie sambata, nu voi lipsi nici eu. Abia astept sa te aud.

 3. 😐

  Ce s-a intamplat cu Sorin Niculescu :|:|?

  Nu-l cunosc pe Adi Luca,dar imi pare rau ca dupa-amieziile de weekend nu vor mai fi realizate de Sorin :(.

 4. ok! 🙂 M-am linistit 🙂 pt ca Sorin Niculescu este No.1 :);) in Dupa-amiaza de wkd! 🙂
  Bun venit si tie,Adi! 🙂
  p.s parca te-am vazut si pe la tv…:P

 5. Acum trei ani, cand eram in cresterea copilului si ne trezeam pentru emisiunea lui Capatos si Cioran……preferatii fetitei mele erau Cristina Dochianu si Adi Luca, cel care ne prezenta vremea. Ma surprinde ca te recunoaste oriunde ai aparea la Tv. Ma bucur ca te vom auzi si la Efm. Bine ai venit si muuuulte succesuri! 😛
  P.S. Ai grija la farse, sa nu apari si la Noaptea erorilor 2. 😀

 6. @d-le Zafiu…..ati mai avea o optiune cu Bergodi in locul lui Bican. Tot e in somaj acuma. ;;)

 7. Ce se va intampla cu Sorin Niculescu? Va prelua alta emisiune sau va pleca? Adi sper sa fi la inaltimea lui Sorin, daca nu……sa iei lectii de la Zafiu.
  Super weekend va doresc!;;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *