Muzica

Adele a luat crema la Grammy

Am avut dreptate! Adele a fost cea mai buna si a luat crema la Grammy – 6 statuete, tot atatea cat a primit Whitney Houston in intreaga cariera!!! Anul trecut am insistat pana la epuizare cu Someone Like You si piesa a ajuns pana la urma in playlist-ul celor mai multe radiouri, chiar daca toate research-urile di lume aratau ca piesa nu are nici o sansa.

Adele a plecat acasa cu premiul Grammy pentru cel mai bun album (21), cea mai buna inregistrare (Rolling In The Deep), cel mai bun cantec (Rolling In The Deep), cea mai buna interpretare pop solo (Someone Like You), cea mai buna cantareata solo si cel mai bun clip scurt. Foo Fighters au prins si ei 5 statuete, in timp ce Bruno Mars si Lady Gaga nu au castigat nimic anul acesta.

Tagged , , , , , ,

10 thoughts on “Adele a luat crema la Grammy

  1. Punctele mele au mers spre ,,Rolling…,, 🙂 Someone am gustat-o mai putin…am fugit de acel ,,țipăt,, apreciind insa clipul si versurile,scrise anume pentru noi,femeile,care reusim sa uitam mai greu pe cineva drag ori nu izbandim niciodata…

    Adele este o voce,o aparitie,o fata frumoasa(pentru voi,baietii) 🙂 un dar pentru noi toti!

  2. Sa stiti ca VUNK are si alte melodii inafara de “Pleaca” iar pt ziua de astazi mult mai potrivita era ” Langa inima mea vine inima ta”, e adevarat din perioada cand erau VANK.

  3. Pe tine te-a injurat tot biroul atunci cand nu mai puteam cu “Someone like you”? Ai cam exagerat! :))

  4. Si la mine functioneaza telepatia.N-ai simtit ca vreau ,,mirror,,?Cand se aude?La toamna,in august?! Hai odata!!!!

  5. M-am gandit sa-ti trimit din munti un om mare de zapada,poate te induplec sa-l dai mai degraba pe Bruno. 😉 )

  6. Cu siguranță ca Adele e specială…nu am înțeles totuși de ce trebuia sa punctezi ca a luat mai multe premii decât Whitney…Oricum…e greu acolo sus…altfel nu am avea atâtea destine frinte înainte de vreme….! Sper ca Adele sa aibă putere, inspiratie…si viața lunga într-o industrie muzicală dura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *