A fost Holograf…

Nici nu stiu cum a trecut timpul… stiam de la inceput ca 60 de minute vor fi prea putine pentru ce vor arata Holograf in garajul Europa FM, dar am lasat astfel loc si pentru alte surprize la urmatoarea vizita. Conform promisiunilor ne vom revedea in 2011 in formula extinsa cu cat mai multi ex-Holograf. Cred ca ar fi primul proiect de genul asta din ultimii ani, daca excludem proiectele in care a revenit pe scena Nutu Olteanu.

In rest… as vrea sa-mi spuneti voi de fiecare data daca a fost rau sau foarte rau, daca e cazul sa mai adaugam ceva, sa cantam mai mult sau… orice sugestie e buna, mai ales ca vom face tot ceea ce vream noi. :))))))

Ar mai trebui sa multmesc unor domnitze si domni pentru tot ce au facut pentru Europa FM Live In Garaj, dar vreau sa-i verific si la Loredana ca sa ma conving ca nu a fost doar o intamplare. :))))))

Piticu si Pandutzu au scris frumos de noi aici si aici, asa ca ii invitam si data viitoare. 🙂 Fotografiile facute de Doru sunt pe Facebook.

3 thoughts on “A fost Holograf…

 • 29/03/2011 at 12:47
  Permalink

  …….si foarte multa lume bună.Asa imi explic si emotiile tale.
  Panglica a fost taiata 🙂

  Reply
 • 30/03/2011 at 19:34
  Permalink

  A fost superb, mare noroc am avut de-am ajuns pe acolo. Va felicit pentru tot si tare sper sa ne revedem si altadata in garaj.

  Reply
 • 08/10/2011 at 16:57
  Permalink

  I love you !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e tarziu……stiu

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *