Guest

Jurnal de intern #16

jurnal de intern 16A început ultima zi. Ultima zi din călătoria la Europa FM. Am găsit oameni pasionați, dedicați ce iubesc ceea ce fac și fac zi de zi ceea ce iubesc. Pe de-o parte eram bucuros, pe de alta eram trist. Nu aveam cum altfel. Bucuros pentru că mergeam acasă. Mă întâlneam cu ai mei și continuam proiectele frumoase ce le-am început. Trist pentru că se termina. Dar nu am regretat nimic. Nici măcar un minut sau o secundă. Dar destul cu sentimentele, e timpul să merg la radio pentru ultima oară. Eram totuși curios să știu care este reacția lui Zaf cu privire la emisia de cu o zi înainte. Îmi fac bagajele, le arunc în mașină și pornesc. La radio ceva mai lejer. Doar vine 1 Mai. Intru la web, îi salut pe toți de acolo, îmi las ghiozdanul și urc entuziasmat la etajul 3. Îl găsesc în birou alături de Cristina Bazavan. Nu vreau să îl rețin așa că îl întreb scurt dacă a apucat să asculte emisia. El: nu, nu a avut timp dar poate ascultă banda martor dacă găsește un moment liber mai târziu. Zic ok și închid ușa ușor dezamagit. Știu că este ocupat și că are și altele pe cap, doar se apropie ziua radioului dar și Live pe Plajă. Cobor la web și aștept ultima emisie. Ora 20 se apropie și Teddy îmi spune să filmăm emisia că nu avem nici o emisie filmată noi doi. Nu aveam în cap nici un scenariu pentru montaj, dar zic fie. Uneori cele mai bune montaje ies din filmarile spontane. Așez camera și dau rec. Începea ultima emisie ce marca sfârșitul. Sfârșitul unui nou început.

Tagged , , , ,

1 thought on “Jurnal de intern #16

  1. Daca atunci cand am urmarit emisiunea in direct am fost emotionata si am lacrimat usor, acum, dupa ce am citit si am urmarit si filmarea, plang de mi s-au innodat lacrimile in barba!
    Ma bucur nespus de mult pentru Stefan ! Sa fie sanatos, sa invete meserie de la voi, de la echipa Europa Fm si sa devina vultur, asa cum ia spus si “maicuta” lui ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *