Amestecate

Vreau o zoo ca afara

Am fost ieri la Zoo si mi-am amintit de proiectul 12 pentru tine de la Europa FM. Ori e strategie, ori e prostie (nu am gasit alta rima!!) faptul ca in toata Gradina Zoologica nu am gasit nici macar un chiosc de unde sa cumpar o sticla cu apa. Nu mai vorbesc de toate chinezariile suveniruri sau alte nimicuri care ar putea atrage atentia celori mici… Habar nu am daca se plange cineva de acolo ca fondurile pentru animale sunt foarte mici, dar la cum arata zona ma gandesc ca ar prinde bine niste bani in plus. In schimb, tot spatiul din preajma este populat de mici intreprinzatori care sunt in stare sa o vanda si pe mama lor pentru un ban in plus. Doar ca totul e amenajat ca in lumea a III-a, iar mizeria este foarte probabil inclusa in autorizatia de functionare.

Revenind la 12 pentru tineas vrea ca spatiul Gradinii Zoologice din Bucuresti sa fie amenajat civilizat, iar grataragiul de vis-a-vis sa-si bage micii cu fum cu tot in… buzunar. 🙂

Tagged , ,

1 thought on “Vreau o zoo ca afara

  1. De cand ma stiu am ravnit dupa ceea ce eu consider a fi darul suprem:zborul!….Dar m-am multumit cu aripile anilor 😀 Acum,peste ani,mi-ar place sa fiu un melc.Da.Sa plec incet,incet,avand casuta-n spate,cat mai departe….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *