Amestecate, Radio

Vlad Craioveanu vine la Radio 21

Vlad Craioveanu vine la Radio 21

Am doua vesti:

una buna: Vlad Craioveanu paraseste Radio Guerrilla dupa 8 ani.

una foarte buna: de astazi Vlad este colegul nostru la Radio 21.

Comunicat Radio 21*

Din aprilie, Vlad Craioveanu se aude la Radio 21!

 

București/11.03.2013: Vlad Craioveanu se aude, din aprilie, la Radio 21 – stație de distracție!  El va fi host-ul unui super-show interactiv, unic în România și le promite fanilor cea mai nebună emisiune din FM-ul românesc.

 

Fanii lui Craio vor trebui însă să aștepte ca să afle ce le pregătește vedeta, pentru că formatul emisiunii rămâne secret până în aprilie când Vlad Craioveanu își va face debutul la microfonul Radio 21.

Cert este însă că vedeta are planuri mari și, după ce  și-a cunoscut colegii din stația de distracție – spune că aici până și aerul condiționat e mai… puternic: „Am ales Radio 21 pentru că mă ajută să consum mai puțină benzină, au un aer condiționat mai puternic, mă ajută să învăț franceza, zilele lor libere sunt mai libere decât libertatea în sine, respectul este să ajungă pentru toată lumea și challenge-ul e mare.

 

Andrada Burdalescu, directorul executiv al postului spune că Vlad și-a cunoscut deja colegii și și-a testat noul studio. „Sunt foarte bucuroasă că Vlad reprezintă de azi Radio 21. Câștigăm astfel încă un valoros om de radio, după ce în toamnă ni s-a alăturat Andreea Berghea, ca director muzical al grupului. Urmează, așadar, proiecte speciale în Radio 21, cu oameni foarte talentați și pasionați”, declară Andrada Burdalescu.

 

Vlad Craioveanu se alătură, așadar, din aprilie, celor mai tari DJ-i în stația de distracție Radio 21: DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor și Cristi Stanciu și celor mai inspirați realizatori radio: Andreea Berghea, Manuel Dinculescu, Orlando, Anca Maco, Shurubel, Andu Câmpu, Claudiu Roman, Ana-Maria Tatu și Bogdan Ciudoiu.

Tagged , ,

17 thoughts on “Vlad Craioveanu vine la Radio 21

   1. Argumentul este ca sunteti un radio de consum… muzica voastra, concursurile voastre, sunteti doar un pic mai toxici decat televiziunea in general. Argumentul suprem este concursul vostru “Cautam cel mai sexy posterior din Romania!” Premiul?! O pereche de silicoane pentru fericita castigatoare. Astea sunt valorile pe care voi le promovati! Unde e vestea aia foarte buna? Ma intreb si eu… sunt extrem de dezamagit! Daca l-ati fi adus pe Vlad Craioveanu director, m-as fi bucurat sincer pentru ca radio 21 ar fi dat macar muzica mai buna… apoi emisiunile ar fi devenit si ele mai bune si chiar daca v-ati fi pierdut un milion de ascultatori, v-ati fi castigat demnitatea.

    1. Sunt perfect de acord cu ce a scris Marius mai sus. Diferenta majora este data de target-urile fiecarui radio. Unul dintre ele vizeaza persoanele care vor substanta, vor esente tari, discutii interesante, muzica care sa transmita un mesaj superior tatelor (aka tzatzelor ) si silicoanelor. Celalalt, are ca target persoane care vor o muzica comerciala usor de ascultat (sunt unele melodii pe care le inveti de la prima auditie pentru ca au doar 4 versuri), concursuri amuzante si in acelasi timp de prost gust etc. Haideti sa ne uitam la diferenta intre concursul ‘Vorbeste corect limba romana’ si concursul ‘Posteriorul Sexy’. Probabil cel din urma aduce cel mai mare rating, dar primul aduce un plus de valoare.
     Intr-un final cred ca intrebarea este de ce l-a adus Radio 21 pe Craioveanu? Ca sa aiba o emisiune care sa se potriveasca in grila voastra (prin aplicarea unui pat al lui Procust) sau acceptati sa hraniti si un alt tip de audienta? Cu alte cuvinte, acceptati schimbarea?

 1. Nu mi-l inchipuiam prostituandu-se asa…..probabil e foamea mare….Ma abtin sa dau vreu argument, nu meritati si nici nu a-ti intelege, a facut-o Marius cu un exemplu perfect. Pacat ca nu-l voi mai auzi niciodata, nu ascult mizerii ieftine, nici macar pentru numele Vlad Craioveanu.

 2. Aceasta stire trebuia de fapt sa fie trista spre foarte trista. Stilul lui Craioveanu este/ar trebui sa fie total diferit de valorile si consumul ieftin de muzica promovat de 21. Argumentul meu este acesta:
  o tanara de liceu foarte deranjata intr-o tabara de vara ca muzica nu era….ca la radio (se asculta muzica rock). Explicatia a fost simpla: ”nu am auzit niciodata asa ceva”.

 3. Sa speram ca, in timp, va creste nivelul Radio21 … o fi el adresat “tinerilor” dar este mai mult decat penibil pe alocuri. Luati bine de ascultati ce va spune omul asta, ca a plecat dintr-un radio pe care nu il poti asculta cu doar doi neuroni in functiune.

 4. VA salut,domnule Zaf!
  Sa inteleg ca si dumneavoastra v ati alaturat echipei 21?
  Altfel nu inteleg de unde atata bucurie pe capul dumneavoastra…..
  In fine.
  Ii doresc lui Craio tot binele din lume.Spuneti i,insa,ca partener la fel de inteligent ca Dobro nu va mai avea niciodata.

 5. e o veste proasta pentru FM in general. unul din putinele posturi in regula din Ro a pierdut un om important si din pacate acesta nu cred ca o sa poata (sau nu o sa vrea?) sa schimbe ceva la 21. probabil 21 va ramane un post cu target populatia low (gen click, can-can, kanal d etc), pe cand guerrilla merge ca de obicei pe substanta, calitate etc. cam asta e diferenta,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *